Knopfler i Köpenhamn

Denna helg tog vi med svärmor till Köpenhamn för att gå på konsert med Mark Knopfler, som födelsedagspresent till henne. 
 
Hon förundrades över att jag lurade iväg oss på en lång omväg till hotellet Löven som ligger på Vesterbrogade, gatan som går till Rådhuspladsen. Själv är jag inte alls förvånad, för ungefär sådär brukar det bli när jag ska gå till ett nytt ställe. Man kunde sitta i fönstren och äta men när vi skulle gå ut och äta på kvällen gick vi åt fel håll, bort från centrum. Det gjorde i och för sig ingenting för priserna sjunker ju längre bort från turiststråken man kommer. Det här området har jag aldrig påstått att jag hittar i... 
 
Det var svårt att sova på grund av alla ljud, och det värsta var inte nattrumlare utan kyrkan som låg mittemot och hade klockspel klockan åtta på morgnarna! 
 
I lördags firades flaggan Dannebrogens 800-årsdag! Vi stannade inte och tittade men prins Joachim och prinsessan Marie skulle komma dit. 
 
Svärmor och maken på väg till Royal arena. 
 
Konserten var verkligen bra och de körde några Dire Straitslåtar som är vad vi helst vill höra. Han hade med sig tio otroligt skickliga musiker som spelade 48 olika instrument! Egentligen fick man inte fota, så jag gjorde faktiskt inte det, men maken tog detta utan blixt och sa att det inte räknas. Vi hade en fin helg, men tyvärr har det regnat en del och då är det inte så trevligt att vara ute och promenera som man gör i Köpenhamn. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Den perfekta presenten ju! :-)

Svar: Att ge bort saker man själv vill ha och vara med på dem sedan är det bästa! :-)
Ylva

2019-06-17 @ 10:40:14
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0