Kulturkullan

Vecka 23
 
* Läser: Spegeln i rummet utanför av Stina Nilsson Bassell. Denna bok fick jag skickad direkt från författaren och det var ju jättesnällt, men tyvärr är det så mycket grammatikfel så jag vet inte hur jag ska recensera den. 
 
 
* Lyssnar på: Shine a light med Bryan Adams på Spotify. Album från 2019. Jag kanske har haft med denna förut? Hur som helst gillar jag fortfarande Adams, som de senaste åren mest ägnat sig åt fotografering. 
 
* Veckans klipp: pungmård luktar på padda
https://www.youtube.com/watch?v=WZTgP696iN4
 
* Veckans händelse: Sweden Rock Festival 5-8 juni. 
https://www.swedenrock.com/
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Finns det ingen som korrekturläser tänker jag... Då kan ju felen upptäckas och korrigeras.

Svar: Det hoppas ju jag när jag läser en bok som är utgiven på ett förlag, men de verkar inte ha någon särskilt duktig korrekturläsare/redaktör/förläggare eller vad det nu kan vara...
Ylva

2019-06-03 @ 19:43:22
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Himla söt liten prickig sak, men jag tyckte allt lite synd om paddan. Han tyckte nog inte att pungmården var varken söt eller liten. Försök att tänka dig in i situationen att få en sån där bautanäbb ovanför huvudet och dessutom inte kunna komma undan...

Kul att han välte kameran där på slutet :-D

Svar: Nej, för paddan var det nog en allt annat än gullig upplevelse! Apropå djur (långsökt) så luktar mina fingrar rökt kalkon efter middagen på kalkonben som maken rökt i sin hemgjorda rök. Möjligen synd om kalkonen, men så djurvänlig är jag inte.
Ylva

2019-06-04 @ 10:57:40
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vid såna tillfällen går även min djurvänlighet bort :-D

Svar: Döda djur behöver ingen medömkan... Jag tycker för mycket om kött och för illa om grönsaker för att det ska bli någon förändring i maten.
Ylva

2019-06-05 @ 10:16:35
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0