Premiärdag

Vilken fantastisk premiärdag detta blev! 
 
Det var första gången jag åkte med den nyrenoverade båten. Maken har varit ute en liten sväng tidigare, men nu åkte vi lite längre, hittade en egen strand och premiärdoppade oss i sjön. 
 
Det är ju kul att folk tycker att båten är fin, men det går överstyr för det kommer hela tiden gubbar från överallt och ingenstans och ska titta och prata. Som tur var ligger båtrampen nära Lokstallet som säljer våfflor på söndagar så jag försvann. (Dessa fakta har jag snappat upp efter upprepning: Det är arton lager lack, en V6-motor, en båt som gått som tullbåt i Finland och som maken fick för två år sedan av en som skulle elda upp den annars.) 
 
När vi kom hem åkte jag årets premiär på inlines och nu ska jag premärsova i bäddsoffan i gästrummet, för jag tror att det är lite svalare där än i sovrummet, och maken har flyttat till stugan.  

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Arton lager lack? ARTON??? Jösses vilket jobb! Men snyggt räddat av maken :-)

Många premiärer blev det - härligt! :-)

Svar: Arton var det senaste jag hörde, möjligen har han hunnit med några lager till... Det har som sagt tagit två år att få den i det här skicket. Galen man jag har!
Ylva

2019-06-24 @ 09:31:33
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Många härliga premiärer där!

Svar: Ja, det var väl bara gästrummet som inte var helt bra. Jag tyckte att sängen var för slät, jag är van vid att sjunka ned så jag ska ta in min madrass och lägga ovanpå.
Ylva

2019-06-24 @ 17:32:10
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0