Sorg och glädje

Idag fick jag veta att min brors familjs katt har blivit dödad av en räv!
 
Här är en gammal bild från när hon matchade deras köksinredning. Jag kommer att sakna denna oerhört gulliga och gosiga katt som kom och lade sig på ens mage och spann så fort man träffade henne. 
 
Efter jobbet gick jag till Chocohouse och firade att jag går på semester, med en crepe sandwich med jordgubbar, vit choklad, nutella, banan, lotus cookie spread och kinder bueno. Pannkakstjejen frågade hur jag mådde och då berättade jag om katten. Hon hade haft en katt som blivit påkörd och förstod såklart att jag är ledsen.
 
På kvällen var jag med ett gäng på Sommar i parken där Kevin Walker som vann Idol 2013 sjöng. Det var fint!
 
Nu får bloggen sköta sig själv tills på söndag-måndag för jag åker bort, men det kommer tidsinställda inlägg så titta gärna in ändå. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Men vad tråkigt med katten... Jättejobbigt att förlora sina familjemedlemmar, för det blir dom ju, husdjuren. Vilken omtänksam tjej där på Chocohouse också.

Så det är dags för en tripp igen? Trivs du inte hemma, eller? ;-)

Ha det toppenbra! :-)

Svar: Mycket sorgligt med katten. Även fast det är sånt man får räkna med när man har djur så fattar man inte riktigt hur ont det gör när de försvinner förrän det händer.
Trivs jag inte hemma, säger hon som verkar ha en packad väska vid dörren för jämnan. :-) När jag är ledig vill jag åka bort.
Ylva

2019-06-27 @ 08:16:13
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0