Att fira

Födelsedagen var bra, men annandag födelse (bör ju dagen efter heta) var ännu bättre. 
 
Jag har vunnit ett busskort med 900 kr på i en tävling på instagram! När länstrafiken meddelade att jag vunnit tänkte jag att det är väl kanske 100 kr, så detta är ju fantastiskt! 
 
Efter att jag varit på massage gick jag på musikquiz på Harrys. 
 
Först åt jag en god Pasta Rossini med oxfilé och sedan fick mitt lag 17 rätt av 20 och var nöjda med det. Det var några lag som hade ännu bättre, så vi slapp gå till final vilket var lika bra eftersom ingen ville resa sig och tävla. I finalen sjöng tävlingsledaren olika sångtexter men alla på melodin Öppna landskap och så skulle man snabbt höra vilken låt det var, jättesvårt! 
 
Tredjedag födelse har jag firat med langos för nu har langosvagnen äntligen öppnat, jag har kretsat runt den i en vecka... Dessertlangosen ska egentligen ha sylt, grädde och strössel men jag fick sylt, grädde, nutella och minimarshmallows. Nu blev den kladdig av att tas med hem, men det var för fult att stå vid vagnen och äta i regn och halv storm. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Firande i dagarna tre var inte illa :D

Svar: Jag kanske fortsätter av bara farten. :-) Ikväll blir det mellofirande.
Ylva

2019-03-08 @ 22:52:22
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Himla trevligt firande och grattis till vinsten! Fast jag hade lite svårt att koncentrera mig då jag läste inlägget. Snöade in på det där med "annandag födelsedag" och hur det hänger ihop. Varför firar man då inte födelseafton dan innan, till exempel?
Fast för min del är det inget jätteproblem eftersom jag firar födelsedagsmånaden :-D

Svar: Jag började också tänka på födelseafton, får fira det nästa gång. Vi hade en lärare som införde studieafton före studiedagar.
Ylva

2019-03-09 @ 10:29:44
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0