Piedestal

Maken hade någon romantisk bild av att vi skulle sitta vid köksön och äta frukost och att man kan sitta där och hacka och skära och greja och laga mat tillsammans. 
 
Jag har ännu inte vant mig vid de höga barpallarna och sitter inte ofta där. 
 
Men idag satt jag där och åt ägg för att jag tyckte att det passade bra att sitta på piedestal när jag skulle äta ägg på piedestal. Gullig äggkopp jag fått, va´? 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Allt blir inte som man tänkt sig men äggkoppen var väldigt fin. Ja, köksön med för den delen :D Att sitta högt uppsatt är nog en vanesak!

Svar: Jag sa för länge sedan att jag inte tycker om att sitta på barpallar, men nu har vi ju köpt dem och de är fina. Jag är inte så mycket för att vänja mig vid nya saker...
Ylva

2019-03-09 @ 19:06:28
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jättefin äggkopp med passande sked! :-)

Jag gillar inte att sitta på såna där höga stolar. Eller ja, det beror på. Dom där pinnarna som man ska ha fötterna på måste vara precis i rätt höjd, annars känns det som om jag ska glida av... Föredrar stolar där fötterna når ned till golvet. Känns säkrast så ;-)

Svar: Barpallar måste absolut ha bra fotstöd i lämplig höjd, men när jag satt mig vill jag dra in stolen och det går ju inte när man sitter uppallrad...
Ylva

2019-03-10 @ 10:26:58
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Jättefin köksö!
Vi har ett barbord och två barstolar i vårt kök i Sverige och där sitter Patrik och jag och äter alla måltider när vi är själva :)

Svar: Mamma och pappa har också barpallar och köksö och de förra som bodde där satt jämt där innan de fick barn. Mamma och pappa sitter inte där så ofta.
Ylva

2019-03-10 @ 10:47:55
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Gunilla

Lagom att börja med ett ägg, och vänja sig :)

Bordsskivan är väldigt snygg tycker jag !

Svar: Haha! Ja, jag börjar med en äggpiedestal. Skivan är hemgjord av ett körsbärsträd som blåst ned som vi fick.
Ylva

2019-03-11 @ 11:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0