Saker jag inte gillar

Det händer lite läskiga saker på skolan...
 
Jag tycker inte om när de ställer upp sig innanför entrén och väntar på någon. Det är pinsamt att skrida fram som på något slags röd matta mittemellan, när man inte är den som ska välkomnas. Som tur är kan man glida in på toan till höger och gå bakom välkomstkommittén.
 
Radio P4 Kronoberg dök upp! Radioprataren frågade elever om vad de tycker om eventuellt spärrfilter mot porr på skolans datorer. Vad ska man svara på det?! Klart de måste säga att det ska vara förbjudet att porrsurfa.
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var nog ärligt talat svårt att svara något annat ;-) Jag är inte helt säker på att den utfrågningen gav en rättvis bild av vad ungdomarna egentligen tycker...

Svar: Om man inte tittar behövs inget filter och tittar man på porr vill man inte ha filter... Skillnad med grundskolan, som en tjej sa, när jag smög fram efteråt och frågade vad det handlade om.
Ylva

2019-03-07 @ 21:42:46
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Haha! Ja, vad ska dom svara på det hade dom trott? Ibland är frågor sååå himla onödiga för det blir ett givet svar oavsett vad man tycker och tänker...

Det var nog därför en säkerhetsvakt som stod vid London Eye verkligen tappade hakan när han ställde följande fråga till Anders:
- Knife?
Anders svarade glatt och hurtigt:
_ Yeesss!

Anders trodde att han hade frågat "Nice?". Haha! Efter det blev utrett så fick vi åka med i alla fall :-)

Svar: Haha! Det är inte lätt att säga rätt! Jag kom att tänka på när vi var i Tyskland när jag var kanske tretton-fjorton. Jag vet inte om jag hade börjat läsa tyska men när en servitris frågade "Hat es geschmeckt?" tänkte jag "Vill du ha mer?" i stället för "Smakade det bra?" och svarade glatt "Nein!".
Ylva

2019-03-08 @ 11:04:39
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0