Teaterfestival

Denna helg pågår ATR-festivalen, Amatörteaterns riksförbund, här arrangerad av Teater 16 och jag var och såg pjäsen Kom lite närmare med Teaterinvest från Kalmar. 
 
Torgmarknad framför Teaterbiografen Grand där festivalen är. 
 
Pjäsen började med ett snyggt skuggspel. 
 
Scenen var utformad som en buss. Pjäsen handlade om de olika passagerarna och hur vi kommunicerar med varandra. Den var bra och rolig! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Kul att du var nöjd med pjäsen för det är ingen självklarhet! En gång släpade vi iväg våra elever till Malmö för att se en pjäs på Intiman. Både vi vuxna och eleverna såg ut som fågelholkar och begrep ingenting.

Svar: Amatörteater kan bli hur som helst, men jag tycker ofta att de är duktiga. Trist när man går med skolan och det blir dåligt...
Ylva

2019-03-30 @ 16:33:25
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Trevligt med teater! Det var dock länge sen jag var på nån teater nu. När vi bodde i Stockholm blev det betydligt oftare, speciellt när min mor kom och hälsade på :-)

Svar: Ah, jag visste inte att ni bott i Stockholm. Ja, där finns det mycket att välja på. Min bror går ofta på teater där.
Ylva

2019-03-31 @ 10:23:23
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Vad kul! Det var jätte längesen jag var på teater!

Svar: Du kanske inte skulle fatta så mycket på spansk teater... Det skulle inte jag. Kul att vi fick arrangera en festival här!
Ylva

2019-03-31 @ 11:54:48
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Nja... Stockholm och Stockholm... Vi bodde i alla fall i Stor-Stockholm, i förorten Sollentuna. Teatrarna vi gick på låg i alla fall inne i själva Stockholm :-)

2019-04-01 @ 12:12:41
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0