Vad jag ätit för gott

Nu undrar ju ni hur det gick med dessertbordet på Finlandsfärjan. 
 
Jag tyckte att det såg lovande ut. 
 
Tyvärr var det inte sååå himla gott som jag tänkt mig. Jag gillar tårtor och bakverk, som det inte fanns så mycket av, tiramisun smakade för mycket kaffe och den chokladiga kakan var det jordnötter i (som jag inte gillar). Men visst, gott var det ju ändå. 
 
I lördags gick jag med en kompis på afternoon tea på Tea and Garden i Stockholm, och utnyttjade ett presentkort jag fick i julklapp på brunch egentligen. Detta var helt fantastiskt fint och gott! Här ville jag också ha mer kakor än den lilla marängkakan och tårtan jag fick, men vi blev väldigt mätta och nöjda ändå. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Så synd att det buffén inte levererade fullt ut men så blir det ibland tyvärr. Tårtor och bakverk hade jag också föredragit.

Svar: En gång hade de underbara macarons i sju olika smaker! Inget av detta var sådär fantastiskt gott. Dessertosten var förresten bedrövlig, det fanns bara hårdost! När man vill ha Brie och liknande.
Ylva

2019-03-27 @ 20:59:22
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

I mina ögon såg det ut som du fick godsaker så du överlevde i alla fall. Fast trist när man hade väntat sig mer :-)

Svar: Hm, ja, så kan det ju se ut. Mängden kan jag inte klaga på (det där är bara första tallriken), men det finns så mycket godare grejor att ödsla kalorier på.
Ylva

2019-03-28 @ 11:15:55
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0