Trasmattan

Vi har ett ganska nyrenoverat torg som blivit omdiskuterat som en stenöken. 
 
Nu när jag vant mig tycker jag att det är fint och de har satt upp små trevliga marknadsbodar som vårt byggprogram på gymnasiet har byggt. 
 
I denna ände av den så kallade trasmattan känns det inte riktigt färdigbyggt och en del retar sig på att langosvagnen står där. Men den är ju underbar! Och dessutom tillfällig över sommaren. Det har varit på tal att bygga ett nytt stadsbibliotek här, men de gav upp den idén på grund av ekonomin. Inte ens jag, som såklart tycker att man ska satsa på bibliotek, tycker att de ska bygga nytt när det går att renovera det gamla som är fint. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Man vänjer sig vid det mesta men personligen tycker jag att det är lite väl mycket sten. Men det blir kanske "grönare" med växter och annat under sommaren.

Svar: Det ÄR mycket sten men det var det innan också. Vad som är lite synd för omkringliggande företag är att parkeringen krympt.
Ylva

2019-05-28 @ 07:58:36
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

En langosvagn är ju perfekt. Bara att slå sig ner där på en bänk om man blir sugen på en :)

Svar: Alldeles utmärkt! Kanske tur att de har stängt mellan 14 och 16 när jag brukar cykla förbi efter jobbet...
Ylva

2019-05-28 @ 11:09:52
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Klart man ska satsa på att renovera det gamla! Dom kanske kan ta lärdom av Cartagena där dom ju behåller skalet och gör ett nytt innandöme :-)

Svar: Ja, det ser ju ut som en häftig stad! Jag tror att det kan bli bra om man renoverar gamla bibblan. Den är inte ens så himla gammal, byggd på 80-talet tror jag.
Ylva

2019-05-29 @ 10:32:35
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0