Novembergrått

Nää, minsann, november är för ful! Här kommer några bilder från oktober i stället, för då hade vi några solglimtar. 
 
Ko i kvällssol.
 
Sol över ån. 
 
Vi tog E4:an mot regnbågen. 
 
Solnedgång i Hyllie, Malmö. 
 
Björkallén på väg hem till oss. 
 
Idag blev jag i alla fall glad när en lärarkollega sa att det finns någon programledare som hon tycker påminner om mig till sättet. Efter lite funderande föreslog en annan lärare Pernilla Månsson Colt och det var henne hon menade. Jag förstår inte likheten men gillar henne, så det var ju kul!

Kommentarer
Postat av: Znogge

November är ingen höjdare när det gäller vädret så du valde bättre bilder :D

Svar: Ja, du vet ju hur det är här i Sydsverige! Nu är jag avundsjuk på mamma och pappa som är i Spanien och på våra bloggvänner Ama och Ami som bor där.
Ylva

2019-11-14 @ 20:58:26
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Fina oktoberbilder, men snart kanske vi får decemberbilder. VI hade riktig vinter i tre dagar här, såå mysigt i måndags med snöbus med barnbarnet. Nu är det..grönt igen...och mörkt

Jag har inte sett Colt så mycket men minns bara att hon är en trevlig prick i rutan, så det var ju på pricken likt dig :)

Svar: Ja, här brukar vi inte få snö förrän i januari möjligen... Det var länge sedan jag tittade på något program med henne för nu verkar det mest som att hon håller på med trädgård och sådant som jag är ointresserad av, men jag brukar tycka att hon är bra. Tack, gulligt!
Ylva

2019-11-15 @ 09:03:12
Postat av: Ama de casa

Haha! Det var en väl kamouflerad ko! (Eller stavas det ka-mu-flerad i det här läget? ;-) ). Även fast du skrev att det var en kossa där så tog det ett tag innan jag hittade henne :-D

Kul att bli jämförd med henne, då gillar dom dig jättemycket såklart.

Svar: Haha! Då skulle du se de kort där jag inte zoomade in korna! En gång kom de springande på rad, men när jag cyklat tillräckligt nära stod de still såklart... Ja, det var en fin komplimang! :-)
Ylva

2019-11-15 @ 09:22:05
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0