Erikshjälpen

Idag var jag på Erikshjälpen och fikade med en före detta kollega på kommunbiblioteket, det var trevligt och hon är alltid god och glad!
 
Vi kallar oss för biblioteksråttor och en gång var det en liten unge som frågade henne om hon bodde på bibblan. 
 
Jag har lämnat in saker på Erikshjälpen och fått fikabiljetter och hade tänkt bjuda henne, men det hade hon också och denna gång fick hon bjuda mig. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Så trevligt för er biblioteksråttor att träffas för en mysig fika stund. Att bli bjuden är inte det sämsta så nästa gång får du bjuda tillbaka.

Svar: Det är absolut min tur nästa gång! Sedan kan jag lämna in flera saker och få fler biljetter och så där kan vi hålla på. De ifrågasätter när jag vill ha fika för två fast jag bara är en så det orkar jag inte med mer...
Ylva

2019-10-01 @ 20:52:10
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Se där! Du verkar också vara en aspirant för ekonomipriset :-)
Trevligt att ses över en fika!

Ha en fin start på underbara oktober! :-)

Svar: Haha, ja! Jag tackar sällan nej när någon vill bjuda på något gott, men det är trevligt att bjuda tillbaka så nästa gång är det min tur.
Ylva

2019-10-01 @ 23:08:49
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Martin

En ny kommentar i ett gammalt inlägg. I min barndom fanns det en kvinnlig bibliotikarie som, enligt andras utsago, ritade möss, som jag förstod det, när hon skrev sitt namn. Inte helt olik din väninna, men jag undrar om det kan vara hon med tanke på hur länge sedan detta var. Bibblan låg på den tiden i Brunnsparken.

Svar: Jo, det är hon! Hon ritar fortfarande möss när hon skriver kort till mig och gör möss i keramik och allt möjligt. En gång fick jag en påse sega råttor i present av henne, biblioteksråttor emellan.
Ylva

2020-01-26 @ 01:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0