Jessica Pilnäs & Johan Norberg

Idag firade jag väninnan som fyller år. 
 
Vi fikade på Espresso house. 
 
Tyvärr brukar jag bli besviken där; dinkelpannkakorna med bärkompott och grädde var lite för grova och inte tillräckligt söta för mig, men frapinon med jordgubb och vit choklad vet jag att jag gillar! 
 
Sedan gick vi på konsert med Jessica Pilnäs och Johan Norberg på Godsmagasinet. Det var egentligen lite för jazzigt, men liksom den förra konserten jag var på (med flygel och dragspel) var det bra live. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ett bra firande får man väl lov att säga. Jag tycker inte att Espresso house är toppenstället precis men visst, helt ok.

Svar: Det var trevligt och på konserten var vi sex damer som lyckades hitta stolar bredvid varandra längst bak. Jag tyckte bättre om Roddys som var där före Espresso House och nu ser jag fram emot det nya konditoriet Baket som ska öppna i november med vår nya TV-kändis Linda, så får vi ett personligt bageri igen och inte bara kedjor.
Ylva

2019-10-10 @ 22:09:35
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vilket trevligt firande!

Jag gissar att konserten ändå var bättre än munspelandet jag kollade på häromdan. Han hade i och för sig dom jätteduktiga musikerna i Ruby Princess Orchestra, men det lät inget vidare i alla fall. Sen retar jag mig också på att dom kallar det orkester? Dom är sju stycken, då är det väl en septett? ;-)

Svar: Ja, födelsedagsbarnet var nöjt och vi hade trevligt! Oj, jag har ingen aning om hur stor en orkester ska vara, eller en kör? Du kanske kan googla åt mig? Eller med er rika kryssningsunderhållningserfarenhet veta ändå? :-)
Ylva

2019-10-11 @ 06:25:31
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Va mysigt :) Jag älskade deras citroncheesecake med hallonsorbet som dom hade förut men den har dom tyvärr slutat med

Svar: Citroncheesecake låter jättegott! Synd att de slutat med den!
Ylva

2019-10-11 @ 07:31:43
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Som jag ser det så är det (utan att googla) i nummerordning:
Solo, duo, trio, kvartett, kvintett, sextett (fast inte på det snuskiga viset), septett och sen kommer en orkester när dom är åtta. Var "storband" börjar, det vet jag inte :-)
Nu måste jag klä upp mig (så gott det går) och kila iväg - kollar ditt senaste inlägg senare :-D

Svar: Tack för informationen! Jag tycker att storband låter jazzigt; det känns som att det är en massa blåsinstrument inblandade. Det finns väl inte så stor anledning att ha tjugo gitarrister samtidigt? Men vet inte, kanske googlar jag någon dag. :-)
Ylva

2019-10-12 @ 05:44:35
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0