Kanngalan

Igår var vi på företagarnas gala Kanngalan och representerade makens Sysmec. 
 
Maken har köpt ny skjorta och slips på Dressman men han tyckte att de hade så fula slipsar så att han fick halva priset! Jag har ingen långklänning men plockade fram boan, långhandskarna och nitpumpsen. 
 
Janssons blommor fick pris för Årets marknadsförare och de är väldigt bra på att synas och göra annorlunda blomsterarrangemang. 
 
Det var jättekul att hårdrocksbandet Screamer fick pris för Årets unga initativ, men synd att de inte spelade något. De var lite stressade för de skulle ha releasefest för sin nya skiva i Växjö senare på kvällen, men borde ha fått visa upp sig lite mer för galapubliken också. 
 
Det delades ut flera priser och därefter spelade Uncover resten av kvällen för dem som ville dansa. Det är kul att få gå på gala med trerätters och en massa uppklädda människor och att kommunens duktiga företag uppmärksammas! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken festlig kväll och vilken fin bild på er!

Svar: Tack! Ja, det var en trevlig kväll, trots att jag inte kan föra mig på fina tillställningar; jag doppade direkt långhandskarna i någon kräm på snacksen...
Ylva

2019-10-12 @ 12:43:16
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lisa

Va fina ni var :)

Svar: Tack! Det är kul att klä upp sig ibland.
Ylva

2019-10-12 @ 15:03:22
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Haha! Nu läste jag Kaningalan igen :-D Den kommer ofta den, varje månad känns det som? ;-)

Ni var jättefina båda två! Snyggt prutat av maken - är han också en aspirant till ekonomipriset? ;-)

Svar: Haha, vänta du bara tills jag får tag i bilderna fotografen tog på galan, då återkommer jag! Kaniner var det dåligt med i år, däremot var apan Totte med Zillah där (http://zillah.se/) . Maken är en typisk smålänning som lyckas pruta på de mest fantastiska saker!
Ylva

2019-10-12 @ 23:08:58
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0