Vinnaren i plöj-SM

Vi känner vinnaren i plöj-SM! Eller känner och känner, vi var på hans 40-årsfest för att den var tillsammans med två andra män, varav en är makens kollega. 
 
Jag cyklade förbi där han bor idag och här är den fina allén ned till huset. 
 
Hans familj bor i jaktvillan. Där har jag varit en gång för jag känner förra ägarens dotter och hon bjöd dit oss på bad i tunna en nyårsafton. Det avlånga mellan husen har varit en kägelbana och är ett otroligt långt och smalt och svårmöblerat utrymme. 
 
Här är deras ladugård på Högarna i Kånna. Det är en fin cykeltur men idag var det bara +6 och lite för kallt för att cykla. Jag cyklar året runt, men konstigt nog känns det kallare att motionscykla med träningskläder fast jag blir varm av att cykla fortare än vanligt. Jag blev stel i benen efteråt och tror att det får bli promenadmotion resten av året. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Ooo... En riktig Lassie där! Du känner vinnaren i plöj-SM för att du har varit på kalas där du kände en av hans vänner! En ÄKTA Lassie ;-)

Vad fint han bor!

Ha en härlig fredagskväll :-)

Svar: Maken känner honom och hans företag har just anställt plöjarens frus bror. :-)
Ylva

2019-10-04 @ 19:14:52
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Oj, så många kändisar du känner! Bara att sola sig i glansen ;-)

Det är verkligen väldigt kallt med tanke på att det bara är början av oktober. Hoppas inte vintern ska följa i samma spår...

Svar: Ett par andra kändispoäng i samband med friidrotts-VM; stavhopparen Armand Duplantis har en moster i Hedemora och kulstötaren Fanny Roos kommer från Ryssby utanför Ljungby. En något sämre poäng är att en människosmugglande sossepolitiker som blivit avslöjad av Expressen bor i Ljungby och har gått på SFI hos oss...
Ylva

2019-10-04 @ 20:07:47
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0