Liseberg

Jag har några bilder kvar från Liseberg som jag vill visa. 
 
Den förbjudna trädgården har jag inte sett innan, det känns underbart olämpligt i en familjepark men var bara en liten del av en gångväg uppe på ett berg. 
 
Där uppe ligger denna fina kupol med någon åkattraktion som jag glömt vad det var. Det blev en heldag på Liseberg för mig, för jag ställde mig i kö innan de öppnade för att säkert komma in, och var kvar tills de stängde efter Kraftwerkkonserten, så jag hann promenera runt och se det mesta av parken. Först åkte jag rulltrappan upp i tornet där de har några hiskliga saker som jag inte vågar åka och så promenerade jag tillbaka ned. 
 
Någon gång kanske jag ska våga mig på att åka Valkyria, den nya bergochdalbanan som går i mörker och faller rakt ned, jag har testat något liknande på Universal studios i Florida och det är riktigt häftigt! När jag går på nöjesparker brukar jag inte åka saker utan gå på konserter, äta och titta på fina blommor eftersom det är dyrt för kort tid och brukar vara långa köer, men bergochdalbanor tycker jag är kul! 
 
Man måste gå in på Liseberg för att se alla tre Gothia towers och så här coola ser de ut i mörker. Här var jag på väg ut efter konserten så i nederkant är det en massa huvuden. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

För åkte jag allt men det är slut med det numera kan jag säga. Jag väljer mina strider ;-)

Svar: Många av mina kompisar säger att de blev mycket mer försiktiga när de fick barn. Du kan ju skylla på barnbarn och valp nu. :-)
Ylva

2019-09-05 @ 20:43:14
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Åh vad bra med rulltrappa upp! Varför har dom inte det på alla ställen? ;-)

Jag gillar också berg-och-dalbanor. Fast det var länge sen jag åkte nån nu. Försöker hålla mig lugn så jag inte går sönder igen :-D

Svar: Ja, rulltrappor, hissar eller små tåg borde de ha upp på alla berg! Det är klokt av dig att ta hand om dig själv lite och jag säger ju att det är din ursäkt för att inte klättra upp till borgar! :-)
Ylva

2019-09-06 @ 17:01:57
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0