Matlagningsprogram

Det verkar som om jag ska titta på matlagningsprogram framöver. Jag som inte alls är intresserad av att laga eller baka utan bara att äta gott... En tjej härifrån som är VD på ett hotell ska vara med i Hela Sverige bakar. 
https://www.facebook.com/linda.hansson.712
 
Sedan sökte de deltagare i Hedemora till Halv åtta hos mig, för ett år sedan. Har det redan gått på TV? Sådant här måste ju jag få veta!
https://www.tv4.se/halv-%C3%A5tta-hos-mig/artiklar/vill-du-vara-med-i-halv-%C3%A5tta-hos-mig-5b8f9327cf4a377e5201187b
 
En till kändispoäng; jag och väninnan har litftat hem från Växjö en natt med en kille som har vunnit SM i bilstereo!
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=7292070
 
Idag har jag gjort en fin fläskpannkaka! Fem i åtta hos mig! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ha ha, då får du börja titta nu ;-)

Svar: Ja, det första programmet ska jag se i alla fall. Sedan ska jag besöka hennes bageri som ska öppna i november. :-)
Ylva

2019-09-04 @ 21:36:49
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Hedemora, oj då måste man ju titta, antar att det kommer stå om det i tidningarna här hemma när det är dags, för det är väl en happening :)

Svar: Fast jag undrar ju alltså om det redan varit eftersom de gick ut med nyheten för ett år sedan... De kanske inte hittade någon som kunde laga mat i Hedemora. ;-) Men kändiskocken NIls Emil Ahlin är från Hedemora och min bror har ätit något gott hos hans mamma när han delade ut post hos henne. Oklart varför hon bjöd in brevbäraren. :-)
Ylva

2019-09-05 @ 10:11:16
Postat av: Gunilla

Hedemorakocken känner jag igen namnet på, han börjar bli till åren nu väl ?

Jag tyckte dom skrev en hel del om när det var halv åtta i Ludvika tidigare... men, dom söker väl ganska långt i förväg, sen skall det spelas in och sen tar det nog ett tag innan det sänds, hopppas vi inte missat det :)

Svar: Jag googlade, han är född -39. Du kan väl kolla upp detta med Dalarna i Halv åtta hos mig? Någon måste ju veta om det har varit på TV tycker jag! Mina föräldrar kan jag inte lita riktigt på för de tittar inte så mycket på TV...
Ylva

2019-09-06 @ 10:25:17
Postat av: Ama de casa

Min kommentar här tycks ha försvunnit. Din blogg mobbar mig! ;-)

Svar: Ja, om du skrev något negativt om matlagning kanske du blev censurerad? Du är väl ungefär lika intresserad av matlagning som jag. :-)
Ylva

2019-09-06 @ 16:59:30
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Att äta är min grej! Men att laga? Nja... Fast jag älskar att kolla på Sveriges mästerkock. Tyvärr är det programmet inte bra för vikten - jag blir alltid superhungrig och alltid finns det ju nåt i kylen att tugga på ;-)

Svar: Jag är inte ens intresserad av att titta på matlagning. Framför allt är jag väldigt dålig på att lära mig saker jag ser någon annan göra. Annars kunde jag till exempel ha lärt mig en del av mamma och mormor som gör/gjorde god mat.
Ylva

2019-09-07 @ 06:07:13
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0