Om strumpor

Jakten på korta strumpor som sitter uppe går bra nu! Jag har köpt ett antal strumpor innan som kasar ned under hälen och blir tokig på det!
 
Denna vecka har Netto trepack strumpor från Kappa. De har suttit kvar hela promenaden på 4,5 km! 
 
Nu fick jag googla för det är konstigt att illustrera kappa med ett par som sitter med ryggarna mot varandra. Det är ett italienskt företag som gör sportkläder, men jag vet fortfarande inte vad kappa betyder på italienska. 
 
Ica har också rea på strumpor denna vecka, men jag vill helst ha två likadana...
 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Haha! Dom har säkert en kampanj för "Rock the socks" ;-)

Men visst är det viktigt att sockorna inte hasar ned! Jag har några som funkar, men tyvärr minns jag inte var jag har köpt dom.... Oftast behöver jag inga alls, men när jag går på vandringar där det inte är tillrättalagda vägar (läs: sand och grus) då behöver jag mina "fulskor". (Okej, även mina "finskor" är fula. Har inget större krav på dojor än att dom ska vara bekväma :-D
(Och det där med "finskor" har inget med landstillhörighet att göra ;-) )

Svar: Haha! Jag tänkte kalla inlägget för "Rocka sockorna" först, men det är ju det jag vill undvika här. Mina enda sandaler som jag kunde gå långt i har gått sönder och denna sommar har jag använt strumpor och ganska fula joggingskor när jag velat promenera, därav min jakt på strumpor. Nu har jag byggt upp ett lager, men nu har långstrumpesäsongen börjat.
Ylva

2019-09-11 @ 04:18:24
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Ser att det fattas en högerparentes där. Du får själv bestämma var den ska vara :-D

Svar: Hehe. Tack.
Ylva

2019-09-11 @ 04:20:09
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ami

Så skönt att du hittade ett par som satt uppe. Man blir ju galen när de hasar ner under hälen!

Svar: Ja, nu har jag laddat upp med vita sockor. De jag köpt tidigare och gillat är väldigt mönstrade och passar inte till allt...
Ylva

2019-09-11 @ 12:29:51
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: znogge

Strumpor som glider ner är så oerhört irriterande. Lidl verkar ha en del bra grejer men butiken finns tyvärr inte hos oss. Inte än i alla fall...

Svar: Fast denna gång var det på Netto som också bara har vissa saker i en vecka. Tyvärr har de blivit uppköpta av Coop och kommer nog snart att läggas ned här.
Ylva

2019-09-11 @ 14:54:08
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Lena i Wales

Gillar inte när strumpor glider ner. Så köper man några bra par och efter några veckor vill man köpa mer för de var så bra. Finns de då kvar i affären? Nej! Lycka till i fortsättningen!

Svar: Nej, så är det ju med Netto till exempel. Jag hittade några sköna strumpor på New Yorker i Köpenhamn och de fanns faktiskt kvar nästa gång jag kom dit, så jag har laddat upp med nio par nu.
Ylva

2019-09-11 @ 17:31:30
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0