Det bidde en hemmakväll

Idag är jag besviken för att jag egentligen skulle ha åkt till Köpenhamn och gått på sakurafestival. Nu har nog körsbärsträden ändå blommat över, som förra året när jag var där, festivalen är inställd och hela Danmark stängt. Inte blev det någon personalfest heller. Vad bidde det då då? 
 
Det bidde en cykeltur till handelsområdet Ljungbyporten. Här har de byggt en konstig sväng. 
 
Jag fortsätter att handla påsksaker billigt. 
 
Det blev halstabletter och handsprit från Dollarstore och Citygross och nu ska jag se en livestreamkonsert med The Sounds.
 
Ur dagboken 900417: Idag åkte vi till Östtyskland. Vi vallfärdade liksom alla andra till borgen Wartburg men fick inte gå in, det var för fullt. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Det är mycket som inte blir som man tänkt sig! Tråkigt men så sant...

God kväll!

Svar: Det är det mesta som ställs in, nu törs jag knappt boka in något förrän i oktober och det börjar jag göra. Trevlig helg!
Ylva

2020-04-17 @ 21:02:07
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Visst är det trist att det mesta ställs in... Men var glad att du ändå får vara ute och cykla.
Påskäggen skulle jag också ha slagit till på :-)

En borg som var full så man inte kom in? Kan det bli bättre? Då löser sig det där med "våga vägra borgen" sig alldeles av sig självt ;-)


Svar: Jag är mycket glad att jag får vara ute och cykla! Två ägg för 30 kr när ett kan kosta 60 i vanliga fall är ett fynd! :-) Haha, vi tittade på borgen utifrån och den dagen hade min bror bestämt sig för att leka utvecklingsstörd och folk undrade nog varför vi skrattade åt honom... :-)
Ylva

2020-04-18 @ 10:25:15
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Vad tråkigt att Köpenhamnsresan inte blev av.
Fina påsksaker du hittade :)
Ha en fin lördag kram <3

Svar: Jag försöker trösta mig med att Köpenhamn finns kvar. Mer synd om dem som inte får träffa sina gamlingar som faktiskt kanske inte finns kvar när det här är över. Kram!
Ylva

2020-04-18 @ 11:59:06
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Tråkigt med inställda resor och evenemang, men då får man göra det bästa av situationen och fynda påskgrejer. Här är allt stängt, utan livsmedelsaffärer.
Trevlig helg!

Svar: Ja, jämfört med andra länder har vi det ännu fantastiskt fritt i Sverige. Jag vet ju det, men blir såklart ändå besviken för jag gillar att kunna planera. Trevlig söndag!
Ylva

2020-04-18 @ 13:29:33
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Tråkigt när det inte riktigt blir som man tänkt sig! Köpenhamn vill jag själv så gärna till, bor du nära? :D Nu kan jag tänka mig att påsken säljs billigt haha! KRAM <3

Svar: Jag bor nära Älmhult och därifrån tar det en och en halv timme med tåg till Köpenhamn och så kan jag bo i vännernas lägenhet när de är i sin stuga i Sverige. Kram!
Ylva

2020-04-18 @ 20:01:55
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0