Läs och lev

Att läsa är att leva. Även om det är någon annans liv. Hittade jag på det själv? I så fall är jag ett geni! Jag har hört olika varianter på det, vet jag. 
 
Jag försöker att ha olika bilder på bloggar, facebook och instagram men det blir svårare och svårare så ni som följer mig på olika forum får stå ut med en del repriser. 
 
Idag flyttade jag ut i solen. Det känns tryggt att vara anställd på kommunen, men nu är det lite väl segt för även fast eleverna är hemma ska vi personal vara på skolan. Jag bad om att få jobba på kommunbiblioteket åtminstone denna vecka när det är påsklov, men det går inte för det är olika förvaltningar! 
 
Ur dagboken 900406: Skollagsträningen var superkul. Jag passade och det gick bra ett par gånger, men sen passade jag rakt upp och Marcus kutade fram som en galning och missade, och flinade. Jag hjälpte honom att pula ner nätet i bollkorgen.  

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jag brukar säga, att det låter som det är två olika saker att man läser sagor för barn.

Vuxna läser böcker

Den är samma sak, alla läser sagor, och det ÄR underhållande och en del av livet :)

Svar: Ja! Att läsa sagor/fiktion är ett fantastiskt nöje!
Ylva

2020-04-06 @ 18:48:07
Postat av: Ama de casa

Gud så dumt och stelbent! Kommer det inte några elever alls? Sitter du helt ensam där på biblioteket?

Blandade resultat där i ditt passningsspel :-D

Svar: Det kommer ett par om dagen som vill låna/lämna/låna om, annars dött! Jag blev exalterad när jag skulle passa till Marcus och tänk att få komma så nära någon som man gör när man pular ned nät i en bollkorg! I den svenska oskyldiga betydelsen av pula. (Det blev två sidor i dagboken den dagen.) :-)
Ylva

2020-04-07 @ 10:18:49
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0