Att vara ute

De rekommenderar att så många lektioner som möjligt ska genomföras utomhus i höst. Det kommer att bli svårt här när det ofta blåser och regnar. 
 
Idag satt jag och tittade lite på gubbarna som installerar ett nytt inbrottslarm och sedan tog jag en bok och gick ut och satte mig på kullen bredvid skolan. 
 
Ur dagboken 900806: Jag åkte dit och spelade charader med Emma, Marit, Lotta och Stefan. Det är ett kul spel. Man ska rita och de andra ska gissa vad det är. Samtidigt spelade Emma av Return, Hooters och Imperiet. Jag har lånat deras Lloyd Cole LP. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Oj då, ja det kan inte vara så kul med tanke på vilket väder vi har i Sverige. Förstår dock resonemanget. Det gäller ju att begränsa smittan. Vi får hoppas på en lång och varm höst :)

Kram <3

Svar: Här på gymnasiet tror jag att det är jättesvårt! Lärarna får vara väldigt kreativa. Jag hade en kollega vars barnbarn i Skåne gick på urochskurdagis och var ute hela tiden, då blir jag väldigt imponerad av personalen! Kram!
Ylva

2020-08-06 @ 16:18:16
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Znogge

Det är lätt att slänga ur sig en sådan sak men verkligheten är en annan kan jag säga... Dock hoppas jag på en lång och varm höst så att förkylningar och annat dröjer.

Svar: Det beror ju väldigt mycket på vad man har för ämne och hur många elever det är! Ja, nu kan vi ha varmt hela hösten efter denna kalla sommar.
Ylva

2020-08-06 @ 16:23:24
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

Inte lätt att vistas utomhus i Sverige på hösten. Det är ju knappt man kan göra det på sommaren 🙈

Svar: Nej, och tänk då att du ska undervisa trettio elever!...
Ylva

Postat av: Ama de casa

Inte riktigt rätt klimat för dom rekommendationerna...

Kom osökt att tänka på programmet med den klatchiga signaturmelodin:
♫ ♫♪♪ Rita, gissa, spring. Lätt som ingenting, lek som alla kan lära. Mamma, pappa ungar två... ♫ ♫♪♪
Osv. Anders är fascinerad över vilka knasiga melodier som fastnat hos mig sen barndomen. Nuförtiden fastnar tyvärr nästan ingenting... :-D

Svar: Det är verkligen sällan läge för uteskola här med tanke på att skolan är stängd på sommaren. Det programmet har jag "missat". :-)
Ylva

2020-08-07 @ 11:11:40
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Jag hoppas det kommer lösa sig bra med lektonerna, svår situation just nu men att det blir så bra som det bara går i alla fall! :D KRAM

Svar: Det hoppas jag också. Jag jobbar på bibblan och har inga lektioner men jag tycker synd om lärarna som inte har haft stora grupper sedan i mars. Kram!
Ylva

2020-08-07 @ 13:13:02
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Hilma Eklund

Hm ja det låter ju kanske inte optimalt att plugga utomhus här på hösten... ❤️

Svar: Nej, det kommer nog inte att bli så mycket av det... Fast som det är nu är det fint ute.
Ylva

2020-08-07 @ 16:31:59
URL: http://www.nouw.com/hilma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0