Båttur

Igår hann jag inte blogga för först var vi ute på sjön och sedan hade vi kräftfest med vännerna och så blir jag så arg när jag försöker blogga i stugan och har problem med bilderna... Nu blir det inga från teboden, men om ni är intresserade av det kan ni titta på mina andra sidor; 
 
 https://www.facebook.com/yfronten.blogg
 
https://www.facebook.com/yfronten/
 
https://www.instagram.com/yfronten/?hl=sv
 
Det går bra även om man inte har apparna. 
 
Min glade sjöman. 
 
Jag hittade en lämplig sten och lekte Lilla sjöjungfrun.
 
Vi var inte de första som steg i land på den här ön i Bolmen, på stenen ligger det en skylt som det står BAR på... men vi fick i alla fall en egen strand på den här sidan ön. 
 
Ur dagboken 900801: Det ringde en typ och frågade efter pappa. Han var inte hemma. -Ska jag ringa 12671 då? sa han. -Nej, det är ju hit. Telefonerna var visst omkopplade. 
 
Ur dagboken 900802: Den snygga Marcuströjan som är vitrödblå är av märket Dobber. Det finns liknande tröjor på Misteln, eller vad det heter. 400 nånting kostar de. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Bloggskolk! Men okej, det var giltiga anledningar :-)
Såg himla skönt ut där till sjöss.

Omkoppling av telefonerna... Det var tider det :-)

Dobber... Jag minns det som ett jeansmärke? Men jag kanske minns fel :-)

PS: Jag var rädd att jag skulle missa dagboken 1/8, tack för att du kompletterade med den.

Svar: Jag skulle gärna vilja göra som vanliga människor som för det mesta verkar använda sladd, men det har jag aldrig fattat hur man gör från mobil till dator... Ja, jösses, telefoner! SÅ oerhört skönt för mig med telefonskräck att man nästan aldrig behöver ringa nu för tiden! Nu fick jag googla och det stämmer att Dobber är känt som jeansmärke, ett svenskt märke som är lika ungt som jag och även gör andra kläder.
Ylva

2020-08-03 @ 09:24:57
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Från mobilen till datorn är lätt som en plätt. Mobilen skickar upp bilderna till molnet och sen hämtar jag bilderna därifrån.
Vete f-n hur det går till, men "nån" har lagt in genvägar på datorn där jag bara trycker för att komma fram till bilderna på molnet. Jag använder ju kameran, så det är som regel Anders bilder jag hämtar där.
Om nätet är skralt så får jag hans minneskort i en adapter som jag sen stoppar in i datorn.
Ingen av lösningarna är min idé, men det antar jag att du redan har förstått :-D

Svar: Jag tycker att mina moln är tröga... Jag har testat Google drive, Capture och Dropbox. Ska kanske fråga en dator/tekniklärare om hjälp snart. Maken är inte jätteintresserad av datorer, han programmerar bara när han måste på jobbet, säger han. Jag borde vara proffs på filhantering, men skickar bara ut saker i cyberrymden och hittar dem aldrig mer...
Ylva

2020-08-04 @ 09:52:05
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0