Bröllopsdag på sjön

Igår firade vi vår elfte bröllopsdag ute på Bolmen, det var varmt och sjön var stilla.
 
Vi tycker inte om när det är så här mycket folk.
 
...så vi stannade några hundra meter bort i stället och satt i båten och åt. Det är sandbotten och gick bra att bada men var svårt för mig att komma upp i båten igen...
 
Vi åkte dessutom till Tiraholm där de har ett glasscafé. Sedan hoppade en sladd ur motorn så att vi fick vända och då var det bra att det var nära stranden och många båtar! Först paddlade vi och sedan blev vi bogserade och maken pillade fast sladden så att vi kunde åka sakta tillbaka över sjön. En fin dag men med lite dramatik och sex timmar ute på sjön.
 
Det blev en härlig kväll.
 
Jag låg ute i hängmattan till klockan 23! 
 
Idag är det ännu varmare, runt trettio grader, och man får visst klaga på värmen! Jag får ont i huvudet när det är för varmt och de stackars fåren orkar bara ligga under ett träd och vänta på äpplen. 
 
Ur dagboken 900809: Pappa och jag skulle sätta upp spegelväggen. När vi skulle sätta dit sista spegeln gick den sönder. Originellt med tre fjärdedels spegelvägg.Lasse visade runt Persson i huset och visade mitt rum. Här sitter Ylva. Hon vann nyss över mig i luffarschack. 

Kommentarer
Postat av: Emma Engström

Idag är det verkligen så sjukt varmt, helt otroligt! Det lät verkligen som att ni fick det himla mysigt ihop, härligt :D <3

Svar: Det är för varmt nu! Men kvällarna är underbara. Ja, vi hade en fin bröllopsdag. <3
Ylva

2020-08-09 @ 17:47:51
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Ama de casa

Fåren ser ut att vara lite för varmt klädda...
Skönt att det ordnade sig med båten!

Tur i oturen ändå att det nu har gått mer än sju år sen spegeln gick sönder... :-)

Svar: Ja, fåren är för varma och idag kom det ett spöregn så maken trodde att han skulle behöva vrida ur fåren, men det har inte alls regnat så mycket i Runkarp som inne i stan som tur var.
Ylva

2020-08-10 @ 18:21:44
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0