Tillbaka på jobb

Jag har börjat jobba igen, det är en oerhört konstig känsla!
 
För att inte tala om när skolan börjar och eleverna kommer tillbaka efter fem månader! Jag får väl försöka njuta av lugnet för det kommer att bli mycket i början av terminen. Det är bara att hoppas på att jag slipper bli allvarligt sjuk, eller helst att jag redan har haft viruset såklart. 
 
Jag gick ut och åt med väninnan och hennes söner på en pizzeria som även har planka. Jag hade velat ha den blodigare men orkade inte skicka ut den, för den ena biten var åtminstone lite röd, men annars var det gott. 
 
Det var ingen trafik så jag vågade ställa mig mitt i gatan och fota. Meningen var att få med den mörkblå himlen bakom kyrkan, men man ser inte riktigt hur hotfullt regntung den är. 
 
Ur dagboken 900805: Vid elva tog vi ett morgondopp med kanoten. Sen åt vi youghurt och fiskpinnar. Inte ihop. När vi packat ner tältet paddlade vi tillbaka. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ja nog kommer det att bli en omställning för er. Vi andra har ju varit i hetluften hela tiden ;-)

Så god lunchen såg ut!

Svar: Ja, det blir stor skillnad på gymnasier/högskolor. Ni kommer också att få fullt upp! Oj, nej, så där mycket orkar inte ens jag äta till lunch, det var på kvällen. :-)
Ylva

2020-08-05 @ 21:50:04
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Skönt med lite mjukstart efter semestern :-)

Plankan såg suverän ut! Ser ditt svar till Znogge och här är det tvärt om. Äter oftast huvudmålet till lunch och sen småplock på kvällen. Fast vår lunch är ju på Spanientider, nån gång runt 14 - 15-tiden.

Bilden mitt i vägen är jättefin!

Haha! Morgondopp klockan 11? Klockan 11 är inte morgon, faktiskt. Du får editera i dagboken och skriva att ni tog ett förmiddagsdopp ;-)

Svar: Särskilt nu på sommaren blir ätandet helt hej och hå... Den natten 1990 var alla vakna och hungriga halv fyra på natten och åt mackor! :-) Tack, visst är det fint med kullersten och gatan upp mot kyrkan. Nehej, här ska inte ändras något i dagböckerna! ;-)
Ylva

2020-08-06 @ 09:22:00
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Skönt att du får lite tid att landa innan "stormen" :)
Enligt Tegnell så blir det ingen andra våg av corona i höst så vi får hoppas att det stämmer :)
Vilken fin kyrka. Jo man ser hur svart det är bakom den. Fin bild :)
Kram <3

Svar: Har han sagt så nu, det vore ju väldigt skönt om vi kunde fortsätta att plana ut kurvan som det pratas om. Ja, vi har en fin och nyrenoverad kyrka här. Kram!
Ylva

2020-08-06 @ 10:54:57
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Gunilla

Dags för vardagen igen, men man vänjer sig med det också. Här blir det nog hemmajobb ett tag till när jag börjar nästa vecka :)

Svar: Jag har kompisar som ska jobba hemma året ut, som det ser ut nu. De blir tokiga av att sitta hemma så jag får gå ut och rasta dem ibland. ;-)
Ylva

2020-08-06 @ 18:56:44
Postat av: Ama de casa

Haha! Då får du väl skriva dit en liten fotnot då... ;-)

Svar: Ja, ibland förklarar/försvarar jag inläggen men mina morgnar är fortfarande sena. Jag ställde klockan för att säkert vakna när jag skulle vara hos tandläkaren kl.10.50. :-)
Ylva

2020-08-07 @ 11:07:09
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0