Industridammsugare

Nu har makens företag fått upp skylten på den nya byggnaden som de har köpt. 
 
Hit ska Sysmec snart flytta. 
 
Idag tog han med världens mest opraktiska person (mig) för att hjälpa till och när jag plockat upp spik från ett golv fick jag dammsuga. Jag hatar att dammsuga, men det var förvånansvärt lätt på detta blanka golv och med dammsugaren som har en oerhört lång sladd + förlängningssladd. 
 
Ur dagboken 901205: Han flinade och jag flinade och sen fick jag solen i ögonen. Vågade inte heja. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Lokalerna ser väldigt fina ut och lättdammsugna golv uppskattas!

Svar: Det är stora och fina lokaler och de hade tur som frågade vid rätt tillfälle, när ägaren ville gå i pension. Ja, golv ska vara lättskötta.
Ylva

2020-12-05 @ 20:19:45
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Lokalerna ser verkligen fräscha ut! Fast dammsugningen hade jag tvärvägrat. Ingår inte i min befattningsbeskrivning. Anders nya sladdlösa dammsugare är ganska irriterande. Den är så lätt att få fram så han dammsuger flera gånger om dan nu. Igår valde han att göra det när jag skulle kolla Idol. Inte lätt att höra skönsången då. Idag tänkte jag kolla på Så mycket bättre, då kommer den nog fram igen ;-)

Men om man vågar flina så borde man väl våga heja också?

Svar: Det är förbjudet att dammsuga om någon annan tittar på TV! Oj, nej, jag hejar fortfarande inte på alla, men om jag är osäker på om det är någon jag känner, som nu när folk har mössor och huvor så att man knappt ser ansiktet, kan jag flina. :-) Häromdagen tokvinkade jag till vår bil när jag gick över ett övergångsställe och sedan kom jag på att det var vår förra bil och att han som köpte den nog inte känner igen mig, men då kan han väl få tycka att det var en glad promenerare han släppte över. :-)
Ylva

2020-12-06 @ 10:20:08
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Så fint det ser ut!
Bra jobbat, av dig också!

Svar: Det kommer att bli så bra, men det är mycket jobb! Tack, jag tyckte att jag gjorde en bra insats. Ha en bra vecka!
Ylva

2020-12-06 @ 12:04:37
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0