Invigning av sportbar

Igår gick vi på invigning av Figo´s sport and bar. Jag är aggressivt ointresserad av att titta på sport men tänkte att det behöver kanske inte vara en TV i varje hörn. Det var det. 
 
Jag får försöka pricka in någon tid när det inte är sport och gå dit och äta, för jag är fortfarande nyfiken på maten. Det är kul att det är äldre publik, men synd att det mest är stökiga sportfans. 
 
Jag hade höga förväntningar på att det skulle vara goda drinkar, för ägarna har jobbat på krogar i Stockholm och "tagit hem vad de saknat i Ljungby". Det var det inte. Maken gör tumme upp för han vill mest stoppa in fingrar i mina bilder hela tiden...
 
Jag drack någon egen variant av daiquiri med granatäpple som var sur. Det är synd när det ska vara trendigt för jag tycker mest om enkla drinkar med sprit + mjölk eller typ fruktsoda. Vad är det för fel på sött och sliskigt?! 
 
Ur dagboken 900215: Imorgon får jag nog tyvärr inte se mycket av honom för då ska han till Borlänge på skol-DM i badminton. Åsa och jag ångrade oss att vi inte anmält oss. 
 
Oj, jag ville spela DM i badminton fast jag var urdålig! (Jag trodde förresten länge att DM bara betydde Dala-mästerskap och inte distriktsmästerskap.)

Kommentarer
Postat av: Znogge

Spontant känns det inte som om det blir ditt stamställe ;-)

Missuppfatta saker kan vi alla.När jag var liten trodde jag att det hette "sköhetslitteratur"!

Svar: Nej, det ska mycket till innan det blir mitt häng! Skönlitteratur är ett konstigt ord. Jag fick förresten konstiga associationer när de pratade om framfack och bakfack när jag jobbade på kommunbiblioteket... I ena änden av bibblan hade de fakta, bokstav A-P och på andra sidan från Q. :-)
Ylva

2020-02-15 @ 16:56:37
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Alltså det enklaste kan nästan vara det godaste, haha! Roligt att ändå komma ut och göra något, skärmen behöver man inte kika på ;) Kram!

Svar: Kul när de öppnar nya ställen! Jag satt mest och tittade ned i bordet och då kan jag hellre sitta hemma... haha... Kram!
Ylva

2020-02-15 @ 17:02:57
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Lisa

Är inte heller ett dugg intresserad av sport men det ser ut att vara väldigt fint där :) Synd på drinkarna Kram

Svar: Ja, det var tråkigt med drinkarna! Det kanske blir lunch där snart, så jag får testa maten. Kram!
Ylva

2020-02-15 @ 17:05:06
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Jag tittar gärna på sport, men inte på barer. Då vill jag hellre umgås, men står en TV på så dras blicken ditåt vad som än händer på den. Det räcker med att det fladdrar lite i en testbild. Fast testbilder finns väl knappt längre, va?

Hmmm... Så du antyder att VM inte är Västerbottens-mästerskap? ;-)

Svar: Det är ju störande med skärmar, just för att det är så svårt att låta bli att titta. Jag har varit på storbildsmatch i fotboll en gång och gick förbi en superstor skärm precis när det blev mål... Klart VM är Västerbottenmästerskap! :-)
Ylva

2020-02-16 @ 23:20:10
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0