Kulturtant

Jag brukar kombinera mina mönstrade toppar med enfärgade nederdelar, men idag bestämde jag mig för att matcha för att jag har marin och vit både topp och kjol. 
 
Den här kulturtanten har fåglar och prickar (och lila tofflor). På kvällen blev hon barn på nytt. 
 
Jag och väninnan har pratat om att vi måste inviga pulkabacken. Som tur var hade hon ett tefat, för min sopsäck gick jättedåligt att åka på. Här tänkte vi att vi var ganska ostörda och kunde tönta runt, men det visade sig att padelhallen har sin utgång bakom. Jaja, vi åker väl på snön/jorden om vi vill. 
 
Ur dagboken 900226: Mamma och jag åkte till Åhléns. Jag köpte en snygg tenniströja för 79 kr. Sedan övergav jag mamma och cyklade till Bosses och köpte snabba Bagheeraskor för 275 kr. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Är man entusiast så är man :D

Svar: Ja, vi är envisa! Dessutom passade vi på när hon inte har barnen, de skulle tycka att vi var pinsamma, hehe...
Ylva

2020-02-26 @ 22:07:43
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Haha! Härligt busig bild den där sista :-) Den första var fin!

Åh! Några snabba skor har jag aldrig hittat. Mina går långsamt och dom tycks bara gå saktare och saktare med åren. DUMMA skor! ;-)

Svar: Visst är det praktiskt att man kan köpa snabba skor! Minns tyvärr inte historien bakom, troligen någon finurlig säljare som sa det. :-)
Ylva

2020-02-27 @ 09:57:35
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Haha vad kul att kunna bli barn på nytt, det behöver man ibland. Vi fick en del snö inatt så jag kanske också ska ge mig ut i pulkabacken. Har inte åkt pulka sedan jag var barn :) kram

Svar: Det är jättekul att åka i snö! När jag var i tjugoårsåldern tyckte vi att det var hemskt kul att åka pulka/bob/spark i en brant backe. :-)
Ylva

2020-02-27 @ 10:13:10
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0