Saker som trasslar

Det fortsätter att trassla ihop sig för mig. Baklyktan på min cykel gick sönder, men det var på gång så jag fick en ny i julklapp som maken monterade dit nu. Läslampan över min säng gick sönder och maken handlade en ny på Biltema. Kedjan på min cykel hoppade av och maken satte dit den igen. Tur att han fixar allting! 
 
Jag hade inte tänkt kombinera dessa kläder men så kände jag; jo, minsann, här behövs fruktochbärmönstrat för att pigga upp mig!
 
Ur dagboken 900210: Jag, Marit, Åsa och Rosi såg "1939" som var väldigt lång och väldigt bra. Det är synd att man får så vansinnigt ont i häcken av de där stolarna. Jag åt upp nästan alla geléhallon. Stackars min mage. 
 
Jag hade köpt en påse med 400 gram, det är mycket geléhallon! Ikväll går jag och ser filmen Parasit, utan världens största godispåse.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Oj då det var mycket på en gång. Tur att du har en händig karl :)
Vad fint det var med frukt och bärmönster :) kram

Svar: Inte för att jag har några stora problem, men det är jobbigt att allt kommer samtidigt. Tack! Jag gillar visst fruktmönstrat. :-) Kram!
Ylva

2020-02-10 @ 17:13:19
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Znogge

I sådana lägen är det skönt med en händig make! Klart att du skulle ge frukterna ett ansikte :D

Svar: Alltid bra att ha en fixare hemma! Haha, ja, här har vi mig som en hel fruktsallad. (Det är väl bögar som brukar kallas tutti frutti annars?)
Ylva

2020-02-10 @ 17:25:25
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Händiga och effektiva makar är bra att ha :-)

Fruktansvärt fint kombinerade frukter :-D

Geléhallon hör verkligen inte till mina favoriter. Anders gillar dom. Vi har inte samma smak när det kommer till godis - han gillar till och med engelsk konfekt! Blääää...

Hoppas filmen är bra, den fick väl många såna där statyetter tror jag?

Svar: Perfect match för oss som inte är händiga, hehe... Jag har fått flera glada kommentarer om min fruktuniform så den väcker uppmärksamhet! :-) Engelsk konfekt är djävulens påfund, men geléhallon är gott! Jag kanske skulle få ha min godispåse ifred för dig då, för jag älskar rött godis, segt och sött! Filmen var inte i min smak alls!
Ylva

2020-02-10 @ 23:30:59
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: BP

Ketchupeffekt kallas det visst. En egen "hantverkare" är guld värt, själv har jag tummen mitt i handen.
Filmen Parasit fick ju tre Oscars häromdagen. Ska bli spännande att höra vad du tyckte.

Svar: En olycka kommer sällan ensam, som man också säger. Njä, jag kommer inte att skriva mer om Parasit, det var inte alls min typ av film!
Ylva

2020-02-11 @ 16:47:27
URL: http://bp-computerart.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0