Netto

Netto har blivit uppköpt av Coop och här ska butiken byta namn senast i höst. 
 
Jag var där en sväng idag. Det är inte så ofta jag handlar på Netto, men ändå tycker jag att det är synd att det ska försvinna för ibland har de roliga saker. Det är som på Lidl, man kommer hem med helt andra saker än man tänkt. 
 
Sakerna ligger huller om buller så man får titta noga för att fynda. Idag höll jag mig ändå lugn och köpte inte jättekonstiga saker, men hittade Bakis, vätskeersättning som jag inte trodde att de fick sälja under det namnet längre. 
 
Ur dagboken 900120: Just nu sitter jag och spelar av Åsas "Åtta timmar åttiotal". Bäst att passa på att använda stereon nu när Kennet är i Säterdalen. 
 
(Jag spelade av ett kassettband av en kompis som spelat in ett program på radio! Inte för att jag någonsin brytt mig om ljudkvalitet, men det blev fantastiskt dåligt ljud när man spelade in från radio. Och vår utbytesstudent roade sig på ett disco så att jag kunde vara på hans rum där stereon stod.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Undrar om butiken kommer att gå bättre när Coop tar över. Har hört att deras butiker går väldigt dåligt... Här finns varken Netto eller Lidl så det är ICA som gäller. Coop-butiken fungerar mer som en liten extrabutik. Willys finns i arbetshålan dock.

Svar: Vi hade en Coop här för femton år sedan och jag är inte säker på att det kommer att gå bättre denna gång, men jag får väl ge dem en chans. Jag har ICA-kort och handlar oftast där.
Ylva

2020-01-20 @ 21:54:48
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lisa

Håller med dig Netto och Lidl har så mycket annat roligt också. Billigt också. Kommer ihåg att när mina barn var små älskade dom att gå på Lidl för det fanns så mycket kul där :)

Svar: Visst hittar man en massa lustiga saker på Netto och Lidl, det märks att det inte är svenskt.
Ylva

2020-01-21 @ 11:05:00
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ami

Lidl har vi här i Spanien, inte ofta vi handlar där. Men när man väl är där hittar man en massa saker i de där korgarna i mittgångarna :)

Svar: Haha! Ja, det är ju veckans spotvaror som är spännande. Jag brukar handla träningskläder på Lidl.
Ylva

2020-01-21 @ 11:18:14
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Gunilla

Kul med lite udda affärer, vi steppade in på en affär som hette "normal" i Västerås, fanns massor av plock men shoppade inget...

Svar: Aha, finns Normal i Sverige! Jag har varit på butiker i Danmark, men då är det ju lite tråkigt med den svenska kronan... I Hedemora finns det en skum affär som heter Peek-a-boo under Systemet (!) men där är det så smala gångar så man tror att man hamnat i en labyrint...
Ylva

2020-01-21 @ 11:19:07
Postat av: Ama de casa

Jag blev väldigt förvånad när jag såg att Netto (som väl anses vara en lågpriskedja) hade en butik på Sveavägen i Stockholm. Hyrorna lär väl inte vara direkt billiga där? (Det var många år sen, antar att den är borta nu?). Rörigt var bara förnamnet när man gick in i den affären...

Haha! När katten är borta... :-D

Svar: Jag vet inte hur de har det på Sveavägen nu, men har svårt att tänka mig Netto där! Om det är rörigt nu lär det bli ännu värre sedan för jag läste att Netto har ca 2000 artiklar och Coop ska ha över 4000!
Ylva

2020-01-21 @ 16:49:28
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Åh Netto var så längesen jag var inne på faktiskt! Lidl händer lite mer att jag är till, men det ligger inte i närheten av där jag bor så det är därför det blir så sällan liksom! <3

Svar: Så är det ju. Jag tar Ica på väg hem från jobbet och så bor vi nära Willys och Lidl så dit går man om det är bråttom. :-)
Ylva

2020-01-21 @ 20:29:44
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0