Ny mobil

Idag har jag köpt en telefon för första gången! Jag brukar få dem av maken annars och har kvar hans första mobilnummer från -97, eller när han nu köpte sin första. Han var tidig med det och innan hade han personsökare, jättemärkligt! När vi träffades fick han ringa på vårt hemnummer och jag ringde personsökaren så att han kunde ringa upp senare, när han låg ute till sjöss. 
 
Jag tror inte att jag vågar sätta igång den förrän på söndag eftersom jag ska åka bort och vill ha en mobil som funkar och som jag fattar någorlunda i helgen... Men jag har köpt ett fodral till den och laddat den. 
 
Ur dagboken 900102: Efter middagen tänkte jag visa Karin den stora staden Hedemora som hon blev verkligt imponerad av. Vi träffade Emma, hennes föräldrar + Lotta och Stefan, Domusmannen, Jocke och Jimmie, skomakare Lederer som lagade min sko gratis, ECR med Carina, Yxis och några till. När vi kom hem hade Erik hängt skon på dörren. Karin höll på att avlida vilket jag nästan förstår. Det är service här på landet. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad kul med en ny mobil. Snyggt fodral :) Jag behöver också köpa en ny.

Svar: Killen i affären sa att fodralet inte är så kul, men det spelar ingen roll. Jag tycker också att det är fint och behövde ju ett.
Ylva

2020-01-03 @ 10:19:46
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Personsökare stötte jag på på ett jobb 1990. När jag precis hade börjat så tyckte jag det var märkligt att folk ibland bara reste sig upp från möten och gick till sina rum. En dag ropade en av tjejerna rakt ut:
- Det vibrerar i brallan!
Sen skyndade hon sig iväg från mötet.
Haha! Kollade med henne sen, och det var en vibrerande tyst personsökare hon hade på sig. Jag fick en senare när jag hade lärt mig tillräckligt mycket så det faktiskt var nån som sökte mig :-D

Vi köpte vår första mobil 1992 efter att vi helt hade missuppfattat varandra när Anders skulle hämta mig från jobbet och jag stod utanför och väntade en hel timme och blev argare och argare. Eller det var väl jag som hade missuppfattat. 16:30 är väl inte halv fyra, va? ;-)

Oj vad många ni stötte på där!

Svar: Haha! Det påminner mig om när muspekaren på min dator inte funkade och maken sa att jag skulle googla. Vad ska jag googla då? Min mus funkar inte? (Han lyckades googla felet, det är han som är felsökaren här, mina informationssökningskunskaper funkar tyvärr inte alltid praktiskt...). 92, då var ni tidiga! På det sättet är mobilerna mest användbara, att tala om när och var man ska ses.
Ylva

2020-01-03 @ 11:50:01
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Glömde: GRATTIS till nya fånen!
(Blev liksom lite carried away i minnenas allé. Sorry...)

Svar: Haha! Tack! Det blir nog bra när jag lärt mig lite hur den funkar. :-)
Ylva

2020-01-03 @ 11:51:45
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Grattis till nya mobilen som jag hoppas du ska trivas med. Jag hade också väntat med att starta den. Husses första mobil såg ut som en skokartong och hade en vanlig telefonlur. Det var 1988...

Svar: Tack! Ni var också tidiga! Det var nog jag som var sen och inte fick mobil förrän kanske 2000.
Ylva

2020-01-04 @ 10:28:00
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0