Nyår

Jag är lite besviken att maken inte ville åka med mig till Köpenhamn över nyår, men jag åker dit till helgen i stället. Han är inte lika förtjust i folkmassor som jag... Vi firade nyårasfton hemma med svärmor, inte så mycket party men vi åt väldigt mycket god mat! 
 
Räkcocktail á la Kalle till förrätt. 
 
Jag gjorde nötkrämsmousse och bytte ut krossade havrekakor och björnbär mot pepparkakor och hallonsylt. Till varmrätt åt vi entrecote och potatisgratäng. 
 
Jag fick användning för mina små änglar som jag köpte till ett nyår för länge sedan. Då frågade en kompis utan glasögon om det var halva snöflingor... 
 
Ur dagboken 900101: Karin och jag gick upp lite efter tolv tror jag. Hasade oss ner och gjorde fruktsallad till frukost. Slappade till kl. fem när det kom gäster. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Älskar Köpenhamn och Danmark överhuvudtaget :) Din nötkrämsmousse låter ju gudomligt god. :)

Svar: Jag åker ofta till Köpenhamn för jag har vänner där som är här på helgerna och då står ju deras lägenhet tom så att jag kan bo där. :-) Moussen var riktigt god!
Ylva

2020-01-02 @ 08:21:46
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Sååå mycket gott! Och din mousse lät suveränt god, tror att dina utbytta detaljer gjorde den ÄNNU bättre :-)

Åhå! En cliffhanger med 30 år (jag lär mig!) på nacken. Vad var det för gäster som dök upp?

Svar: Moussen var väldigt god och väldigt enkel och ser ändå fin ut, bästa kombinationen! :-) Personalen på Hemmakväll var väldigt engagerade och trevliga och gick och hämtade nöt-créme på lagret åt mig. Nej, det var ingen cliffhanger, gästerna var grannar till min fasters familj.
Ylva

2020-01-02 @ 10:37:48
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Nu har du Köpenhamn kvar ju, lyllos :)

God fortsättning på dig !

Svar: Det har jag! Vissa saker gör jag gärna ensam, så det kommer att bli bra. Gott 2020 till dig!
Ylva

2020-01-02 @ 13:49:02
Postat av: Znogge

Svärmor i all ära men en tur till Köpenhamn hade varit festligare. Men ibland får man kompromissa och staden står kvar på andra sidan sundet ;-) Er mat lät väldigt god i alla fall får jag säga.

Svar: Jag missade fyrverkerierna i Köpenhamn, men annars kan jag göra de saker jag tänkte nu i stället. :-) Maten var god och mäktig!
Ylva

2020-01-02 @ 16:23:51
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0