Mer rhododendron

Idag chockade jag snickaren som tänkte gå genom vårt sovrum till balkongen. Maken sa att han kom ned och skrek "det ligger någon och sover där uppe!". Det är lugnt sa han, hon visste att ni skulle komma hit. 
 
Det här med rhododendron igen, vår till höger har precis börjat och grannens blommar för fullt. Jag tror att de är ungefär lika gamla och ser ju ut att vara samma sort. Det kanske är mer sol och bättre jord hos grannen. Han sköter inte om den mer i alla fall, för huset står tomt. 
 
Ur dagboken 900602. Spelade in Tracks, i alla fall några låtar. 
 
Det var på den tiden jag lyssnade på Tracks, som var ett musikprogram på två timmar på lördagar, och spelade av från radio till kassettband, och var nöjd med den oerhört dåliga ljudkvaliteten...

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vissa hantverkare är mer lättskrämda än andra. Själv hade jag aldrig kunnat sova om jag visste att någon skulle passera genom rummet.

Svar: Jag visste att de skulle komma klockan sju men inte att de skulle gå genom sovrummet. Nu behöver de inte göra det mer, som tur är!
Ylva

2020-06-02 @ 21:24:15
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Men oj vilket ord, kan säga att jag aldrig hört det innan haha, så det var kul att lära sig något nytt! :'D KRAM

Svar: Rhododendron! Jag lärde mig att stava till det när vi köpte huset med den största busken på vår gata. :-) Kram!
Ylva

2020-06-02 @ 21:37:18
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Ama de casa

Det var ju inte så snällt att skrämma snickaren på det där viset... Men varför måste dom alltid komma så urbota tidigt? :-)

Haha! Känner igen det där med att spela in band från radion. Kasst ljud, men jag var också nöjd. Det var ju svindyrt att köpa skivor!

Svar: Han blev nog förundrad att jag tänkte sova till nio!... Jag och mina tre nära vänner hade mycket samma musiksmak och turades om att köpa LP-skivor och bandade av varandra. :-)
Ylva

2020-06-03 @ 10:30:33
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Du kanske hade Gevalia hemma eftersom du fick oväntat besök.
Fina rhododendron!
Ha det bra!

Svar: Haha! Han kallade mig för sjusovare och hade sagt till maken att "klockan sex slår man upp ögonen, sen dricker man kaffe och börjar jobba." Kanske Gevalia. ;-) Ha det fint!
Ylva

2020-06-03 @ 13:26:19
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Lisa

Det är konstigt det där med att det blommar så olika :)
Haha minns det så väl , det var ju det man längtade till, Tracks med Kaj Kindwall. Spelade också in på kassett. Man var inte så kräsen på den tiden :)
Kram

Svar: Visst var Tracks veckans höjdpunkt! Tänk att det var den musiken man hörde förutom det man spelade själv på kassett. Och så Bagen på TV, en timme i veckan. :-) Kram!
Ylva

2020-06-03 @ 17:18:34
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Gunilla

hahaha :)

Tittat på dottern, den har inte börjat slå ut än, men står i västerläge. Deras granne har en i söder, den har slagit ut

Svar: Ja, söder låter rimligt, men vi och grannen har ju ungefär samma läge. :-)
Ylva

2020-06-03 @ 20:13:03
Postat av: Hilma Eklund

Åh rhododendron är ju sååå fint! Väldigt mystiskt med växter och blommor att dom kan blomma olika tidigt fast dom är likadana för övrigt i ålder och sådär ☺️❤️

Svar: Jag älskar rhododendron och skulle vilja åka till Sofiero i Helsingborg när alla rhododendron blommar i parken där, har aldrig lyckats med det.
Ylva

2020-06-03 @ 21:13:59
URL: http://www.nouw.com/hilma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0