Skräpgård

Varma svenska sommarkvällar är det bästa som finns!
 
Jag cyklar omkring på banvallen och undrar hur folk kan ha det så fult mitt inne i stan! Det är som att det inte gör något när det bara är bredvid en cykelväg. Den här lekstugan kunde de väl ha räddat? 
 
Älgtorn för pygméer? 
 
Bara jättekonstigt. 
 
Jag träffade de här igen, har frågat en kompis som har kor och om kalvarna är födda i november kan de vara så här stora nu. Ändå roligt att de fortfarande diar. 
 
Idag skulle vi ha varit på hårdrocksfestivalen Copenhell i Köpenhamn men det får bli 2021 i stället. Jag tröstade mig med att leka färja på gamla järnvägsbron över Lagan. Det var otroligt tyst och stilla och tjugo grader varmt vid nio på kvällen! Vi håller tummarna för en sådan här kväll imorgon! 
 
Ur dagboken 900618: Jag låg och slöade i hammocken ett par timmar. Sen kom jag på att det var väldigt varmt. Då åkte jag och hämtade Marit och så åkte vi och badade i Matsbosjön. 

Kommentarer
Postat av: Hilma Eklund

Håller helt klart med om att vissa ställen ser ut som en soptipp. Det är så synd för det är ju annars så otroligt vackert ute nu! Hoppas du får en jättebra midsommar 🥰💛

Svar: Mycket märkligt att man kan ha det så skräpigt i flera år utan att kommunen klagar! Hoppas att du haft en fin midsommar! :-)
Ylva

2020-06-19 @ 10:01:22
URL: http://www.nouw.com/hilma
Postat av: Ama de casa

Jösses vad skräpigt! Men kossorna är fortfarande fina :-)

Bra påkommet :-D

Ha nu en riktigt glad midsommar! :-)

Svar: Nu har jag varit några vändor på tippen och kan lite förstå att man inte orkar med kaoset men ändå... Kossor är så söta!
Ylva

2020-06-19 @ 10:37:03
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0