Födelsedagsfirande

Idag fyller jag 46 år, vilket ju inte är något särskilt jämnt men ändå kul att fira lite. 
 
På kvällen gick jag med maken och svärmor på Gästgivaregården som hade italiensk afton. 
 
Det var väldigt god mat och här var maken särskilt nöjd över en mussla. 
 
Ur dagboken 900306; Blev sedvanligt firad med frukost på sängen. Jag fick en hårtork, namnetiketter, böcker, Fishs nya skiva (före detta sångaren i Marillion) och lite annat av mamma och pappa, t-shirt av Carlssons, 200 kr av mormor och morfar, och när jag kom till skolan fick jag en flodhästtvål av Rosi, och en Japp och ett anteckningsblock av Åsa. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Eftersom jag redan grattat i förskott och på rätt dag så kan jag ju fortsätta med att säga stort GRATTIS i efterskott :-D

Som varande matteexpert så kan jag berätta att 46 är ett jämnt tal, alltså jämnt delbart med 2. Firandet är precis i min stil också :-)

Oj vad med presenter du fick 1990! Inte illa. Fast nuförtiden är jag inte intresserad av presenter om det inte handlar om upplevelser/resor/restaurangbesök :-)

Svar: Tack! Sant, jag fyllde ju jämnt. Som stavningsexpert minns jag att jag stavade fel på jämnt på ett stavningsprov i sexan för jag trodde att vi skulle skriva "jämt". Vi fick liksom inget sammanhang. Detta minns jag eftersom jag nästan alltid hade alla rätt på de proven och irriterade mig över detta missförståndsfel! Jag kanske fyller jämt? Hehehe, firande fortsätter i evighet! :-) Jag gillar både upplevelser och saker, om de passar mig. Dessutom har jag fått in en massa pengar till min insamling på Facebook för djur i Australien, bra sak!
Ylva

2020-03-07 @ 10:17:16
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Grattis på födelsedagen :) Mysigt att gå ut och äta kram

Svar: Tack! Ja, det är trevligt! Det är så fint på Gästis också. Kram!
Ylva

2020-03-07 @ 10:31:13
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Znogge

Grattis än en gång! Klart att ni skulle fira din dag :D

Svar: Tack! Den firades på ett bra sätt. :-)
Ylva

2020-03-07 @ 10:42:42
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Haha! Jag fyller både jämnt och jämt i år :-D
Får nästan alltid tänka till lite när det kommer till jämt och jämnt, fast jag brukar greja det. Problemet är att det är riktiga ord båda två så man får ju ingen rödkrulls-hjälp, och jag vet ju själv vad jag har skrivit :-)
Jag minns att jag grejade full pott på ett stavningsprov när jag började sjuan. Fröken ville kolla "var vi stod" och gav mig extra beröm för att jag klarade av "hittills". Tänk vad vissa oväsentliga saker kan etsa sig fast i minnet :-)

Svar: Nej, rödkrull hjälper inte alltid. Haha, så du kommer också ihåg prov från forntiden! Det är synd att man inte kan välja bättre vad hjärnan ska spara.
Ylva

2020-03-08 @ 10:59:11
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0