Minimum på Max

Idag fick jag den finfina idén att äta på Max som ligger vid E4:an (kanske stans största smittorisk) bland annat för att jag faktiskt var lite nyfiken på hur de har löst det med den påtvingade bordsserveringen. 
 
Jag tror att det är så att de helst vill att man ska beställa via app eller maskin och då få det serverat vid bord, men jag hade papperskupong och beställde vid disken. De vill nog inte att man ska sitta här alls förresten, för de frågade inte ens utan gav mig förpackad mat. 
 
Här har de sett till att man håller avstånd om det blir kö. 
 
Jag satt ute och åt bredvid det stängda leklandet. Det kanske har varit så länge, men nu ser det extra katastrofartat ut. 
 
Ur dagboken 900326: Jag frågade Marcus var han praoar. -Gissa, sa han. Det kunde jag inte. Grådö mejeri var rätt svar. Det lät inte som att han tyckte det var speciellt kul. Idag hade han stått och plockat med youghurt. 150 000 youghurt i timmen sa han. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det var verkligen ingen uppiggande syn. Undrar om det har någon effekt. Kanske som när man förr fick röka i den bakre delen av planet...

Svar: Nej, det ser för sorgligt ut, men det var skönt att sitta ute i solen och lyxshaken var god som vanligt! :-)
Ylva

2020-03-26 @ 22:05:30
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Take-away är väl också tillåtet? Det är det till och med här. Problemet är att jag inte vet vilka restauranger som har öppnat för att ha take-away, och att gå ut för att leta upp såna får man nog inte göra - det kan bli dyrköpt mat det. Infon finns kanske på nätet, men vi KAN faktiskt laga vår egen mat också.

Jag pryade (det hette så på min tid) en vecka hos länsveterinären och sen tog jag den andra veckan hos en tandläkare. Tänkte att jag kanske skulle bli av med min tandläkarskräck om jag visste mer om vad dom gjorde. Det hjälpte inte, kan jag säga. Jag lyckades till och med fastna med håret i tandläkarborren :-D

Svar: Ja, många kör med take-away och hemkörning nu. Då borde ju era restauranger dela ut flygblad och skriva på nätet vad de har för service. Jo, pryade gjorde vi också, sedan prao och nu heter det APL (arbetsplatsförlagt lärande, tror jag). Jag hade prao på folktandvården i åttan. Någon gång fick jag hålla i salivsugen, det var äckligt och gick dåligt så att patienten höll på att kvävas av saliv i halsen...
Ylva

2020-03-27 @ 10:20:30
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

På gymnasiet (min första av två tvååriga - social linje) pryade jag på Expressen i Stockholm. Det var spännande :-D

Svar: Ah, Expressen, vad häftigt! Jag har praktiserat på Södra dalarnes tidning och Dala-Demokraten, när jag skulle bli journalist. :-)
Ylva

2020-03-27 @ 10:23:14
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Usch vad trist det ser ut. Allt är så konstigt och overkligt just nu. Man undrar hur länge det ska vara så här. Ha en fin dag kram <3

Svar: Visst är det som att vi lever i en katastroffilm nu! Vad tacksamma vi ska bli över vardagen när allt det här är över. Trevlig helg! Kram!
Ylva

2020-03-27 @ 10:54:03
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Gunilla

Ja, dom har iaf försökt att göra det bästa av "sitt"uationen. Dom flesta väljer väl att handla och ta med hem ändå tänker jag, eller som du, äta ute.

Svar: Ja, ta hem mat går utmärkt nu och äta ute är fantastiskt när det är sol! Vi har grillat i stugan och suttit och ätit i växthuset ikväll.
Ylva

2020-03-27 @ 15:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0