Om gamla kläder

Nu fick jag gott samvete fast jag köper nya kläder även när jag redan har en massa. Jag är osäker på källan men har för mig att det var från naturskyddsföreningen på en facebooksida om klädbyte (som blev inställt på kommunbiblioteket). Där stod det att vi använder plagg i genomnitt i 2,2 år! Då tycker jag fortfarande att mina kläder är ganska nya... När kläderna blir för små eller för trasiga tar jag ut dem till stugan där det inte gör något, eller skänker bort. 
 
Jag kom på att jag har ett par nästan oanvända cowboyboots som är många år gamla. De är väldigt spetsiga så jag kan inte gå i dem, men det går bra att sitta på jobbet i dem. Dessa bootcutjeans är också urgamla och totalt omoderna, men det spelar ingen roll när jag tycker att de är sköna och fina. 
 
För första gången i år gick jag längs med åkanten utanför trädgårdarna, dock utan cowboyboots. Jag får ta och gå upp en ordentlig stig här så att det inte växer igen. Här borde de ju göra en boardwalk (att walka under). 
 
Ur dagboken 900325: Glömde bort att skriva att Anja och jag var helt galna igår. Jag hade ner mormors bandspelare med en karatespark och Anja drog ner läslampan.

Kommentarer
Postat av: znogge

Bra skor att sitta i ska inte underskattas :D

Svar: Precis, och eftersom de går att cykla i kan jag ha dem. Det stora problemet är att jag inte vill ha dem när det är blött ute och det är det nästan jämt...
Ylva

2020-03-25 @ 20:19:41
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Jennifer

Jag ger alltid de kläder jag rensar ut till min brors kusin (vi har inte samma pappa) :)

Svar: Det är bra. Jag brukar ge kläder till min lilla mamma, det var länge sedan det var tvärtom. :-)
Ylva

2020-03-26 @ 03:21:43
URL: http://jennifermarie.se
Postat av: Ama de casa

Två försvunna kommentarer... Det kanske var min skönsång som ogillades? Provar utan noter:

Tjusiga boots! Men det kan inte vara samma modell som dom Nancy Sinatra hade? Du vet:
These boots are made for walking
:-D

Wow! Rena rama Ninja-Ylva :-D

Svar: Jättekonstigt! Jag såg din lösryckta kommentar "Och ännu en gång" först och tänkte fråga vad du menade men sedan dök de andra kommentarerna upp! Noter funkar nog inte hos mig. Nej, de här känns inte made for walking, men som sagt sitting och cycling och lite working. Jag undrar vad vi pysslade med hos stackars mormor, kraschade hennes sovrum verkar det som...
Ylva

2020-03-26 @ 10:09:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Cool outfit, man behöver väl inte se ut som det senaste modet jämt... eh, det gör jag aldrig någonsin förresten :)

Svar: Haha, nej, man behöver aldrig se ut som senaste modet! Lite kul var det i och för sig när jag handlade kläder i England som var last season innan det kommit till Sverige.
Ylva

2020-03-26 @ 11:13:49
Postat av: Lisa

Bootsen var ju jättefina, så snyggt till jeans :)
Mina kläder har jag tills dom ramlar av mig haha. Barnen köper ju mycket nytt hela tiden och rensar ut gammalt ( som dom tycker är gammalt dvs ) och det lämnar vi till klädinsamlingen. kram

Svar: Jag kan förstå att de som vill hänga med köper nytt ofta och tröttnar på gammalt, men om jag gillar något så slutar jag liksom inte att tycka att det är fint bara för att det går ur modet. Boots känns tidlöst. Klädinsamling är bra! Kram!
Ylva

2020-03-26 @ 11:31:59
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0