Om hamstring

Hamstring är mitt normaltillstånd så det är inget svårt, jag köper helst nytt innan det tar slut. 
 
Här är en låda med förråd med handkräm, läppglans och liknande, men jag är inte en av dem som handlar slut på saker i affärerna. Där uppe till höger förresten är en flaska handsprit som jag köpte för länge sedan. 
 
Hönsen har börjat tokvärpa så vi kan leva på ägg om inte annat. 
 
Finn sju får! Alla våra får stod på rad idag, det såg roligt ut för oftast går de i flock.
 
Ur dagboken 900321: På fysik/tekniktimmen höll vi på med de förbannade äggklockorna. Min gick sönder för sista gången. Göran visste inte vad det var för fel så nu finns det inte mycket jag kan göra. Lika bra det. 
 
Jag minns att vi skulle göra äggklockor i glasburkar. Den enda gången min ringde hade det gått en halvtimme och läraren sa att jag får väldigt hårdkokta ägg... Föga visste jag då att jag skulle bli hönsägare och jag gillar i och för sig hårdkokta ägg men tio minuter räcker. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grattis till handspriten! Den har jag inte sett röken av ;-)

Svar: Hehe, jag har köpt upp hela lagret. De har billig handsprit på Lidl, men den luktar så starkt och illa så helst använder jag inte den innan jag ska äta.
Ylva

2020-03-21 @ 19:49:22
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Köper nytt precis innan det tar slut oftast! Men läppglans osv kan jag köpa på mig om jag gillar det haha <3

Svar: Jag handlar när det är billigt men försöker sluta med det, för nu har vi till exempel Dollarstore där det alltid är billigt så att jag inte behöver hamstra schampo egentligen. :-)
Ylva

2020-03-21 @ 21:04:24
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Lisa

Vad roliga fåren är :)
Bra att du kan leva på ägg. Man vet ju aldrig hur länge detta håller på :) kram

Svar: Det är kul att titta på fåren och vad de har för sig. Ja, ägg känns bra att ha mycket av, det kan vi leva på länge. Kram!
Ylva

2020-03-22 @ 10:23:24
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ami

Jag är också en liten hamster och har alltid varit det. Patrik brukar skälla på mig och säga att vi inte behöver ligga på butikernas lager :D

Svar: Haha! Det kanske ni visst behöver. Han kommer att tacka dig en dag. :-)
Ylva

2020-03-22 @ 10:24:13
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jag är också något av en hamster. När vi varit i Sverige har jag hamstrat wettextrasor, men eftersom det snart är 6 år sen vi var dit så är det lagret slut. Finns att köpa här nu också, men dom är svindyra (jämförelsevis). Anders säger att jag har ett stort förråd med mina finwettexar, men dom vill jag inte blöta ned för då blir dom förstörda ju! :-)

Haha! Jag såg alla fåren i raden ifall du nu hade lagt ut rätt antal ;-)

Du kanske till och med hade fått ägg med en grön rand runt gulan? :-D

Svar: Har ni inte varit i Sverige på sex år! Jag har för mig att du skrev om en resa hit för inte så länge sedan men åren går ju eller också kanske ni var på blixtvisit och inte hann handla wettex. Japp, sju får i rad var det. :-) Det var länge sedan jag fick sådana gröna ägg. Jag minns ett sunkigt vandrarhem i Amsterdam -96 där vi fick gröna ägg, huuu...
Ylva

2020-03-22 @ 10:34:45
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

I maj blir det 6 år sen vi var i Sverige senast, då förnyade vi bland annat passen. Den senaste gången vi gjorde det så åkte vi till ambassaden i Madrid.

Om jag skrivit nåt om Sverige "nyligt" så har jag förmodligen varit ute i arkivet och rotat :-)

Svar: Då var det nog en arkivtripp. Inte just nu, men jag tänker att era nära och kära i Sverige gärna hälsar på er i Spanien annars.
Ylva

2020-03-23 @ 10:38:58
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jo dom kommer hit. Fast inte just nu, dårå...

Svar: Jag bor ju gärna runt i till exempel Stockholm, Göteborg och Köpenhamn men det är sällan vännerna blir sugna på att bo hos oss i Ljungby eller Runkarp... Ja, Köpenhamnsvännerna är i och för sig desperata efter att få komma hit men det är sin egen stuga de vill till.
Ylva

2020-03-24 @ 10:31:30
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0