Om katastrofer

Det går ingen nöd på mig, men jag som gillar att planera långt i förväg blir nervös när saker förändras/ställs in. Min litteraturkryssning nästa vecka, som bokades för ett år sedan, är inställd men nu hoppas jag att jag ändå kan åka till Stockholm. Kryssningen får jag ersättning för men inte tågbiljetterna, och så vill jag träffa min brors familj och mina vänner i Stockholm.
 
Det pratas om att man ska ta hänsyn, men jag fortsätter att roa mig så länge det går och tänker att de får förbjuda saker i så fall. Inte för att jag är särskilt modig, men man måste få leva. 
 
Idag hade jag hand om djurmatning och jag var lite orolig för att köra till stugan för de varnade för hård blåst och klass 2-varning. En björk blåste ned över skolans cykelparkering, men som tur var klarade sig min cykel. Det gick bra med djuren, de är snälla och inga trän hade fallit över vägen. Det värsta är att man får hönsbajs på händerna när man fyller på vatten och det är så äckligt! 
 
900312: Vi kom i totalt fel buss. Högstadiebussarna var fulla så jag, Marit, Åsa och Emma + några till fick åka med en gymnasiebuss. En av skolans fulaste killar satt framför oss och när han skulle gå ut råkade han stöta till Emmas huvud. Jag höll på att dö av skratt och Emma också.  
 
(Jag hade en osund indelning av fula och snygga människor och hörde själv till de fula, jobbigt...)

Kommentarer
Postat av: Znogge

När jag var och handlade hade taktegel blåst ner så nästan alla gångbanor var avspärrade. Nu verkar det ha lugnat sig lite. Hoppas du kommer iväg till Stockholm som planerat.

Svar: Otäckt med flygande takpannor! Hoppas att ingen blivit skadad! Tack!
Ylva

2020-03-12 @ 20:56:14
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

Även här i Helsingborg har det stormat rejält idag. Hoppas du kommer iväg till Stockholm!

Svar: Ja, där brukar det blåsa! Jag är avundsjuk på er klimatflyktingar, inte på +40 men +25 skulle jag kunna leva med året runt! Tack, jag siktar på det.
Ylva

2020-03-12 @ 21:11:46
URL: http://rendahlispanien.wordpress.com/
Postat av: Lisa

Förstår inte varför det måste blåsa så mycket hela tiden. Det är ju inte måttligt heller.
Vad söt bild på fåret. :)
Ha en fin fredag <3

Svar: Visst är det onödigt med blåsten! Tydligen är det något vi ska behöva vänja oss vid, men det är svårt! Fin fredag på dig med!
Ylva

2020-03-13 @ 11:08:56
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Vi försöker också leva ungefär som vanligt, men kramkalas med folk man möter på stan har upphört. Det kryper mer och mer inpå - läskigt!

Vilken gullig och ullig fårskalle! :-D

Jag vägrar att tro att du hörde till dom fula! Fast i en viss ålder har nog alla en släng av dåligt självförtroende.

Svar: Jag ska börja tvätta händerna i tjugo sekunder, tog tid senast och det är längre än jag brukar, men annars kör jag på ungefär som vanligt. Spritat händerna och nyst i armvecket (inte armhålan som det stod någonstans...) har jag gjort länge. Visst är hon söt, vår nyfikna dam! :-) Ful och ful, det beror ju på vad man tycker, men det var mest Mr Dreggel i sjuan som gillade mig...
Ylva

2020-03-13 @ 12:50:09
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Men åh vad tråkigt att höra! Hoppas du kan åka till Stockholm ändå <3

Svar: Vi fick ett erbjudande att åka en onsdag i oktober i stället men det passar inte mig alls! Jag är glad att jag får tillbaka pengarna och hoppas att jag får det även på andra evenemang jag bokat.
Ylva

2020-03-13 @ 15:08:24
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0