Parkeringar

Så här såg parkeringen ut på skolan idag. 
 
Ännu ganska fullt även fast eleverna är hemma.
 
Cykelparkeringen var däremot nästan tom, för alla lärare kör bil tydligen. Dåligt, tycker jag, för de allra flesta har cykelavstånd, men kul att jag får känna mig hurtig för en gångs skull! 
 
Ur dagboken 900318: Emma kom hit vid femtiden. Vi gick ut och gick. Vid Haggården blev vi antastade av en haggis som gick och fäktade med en  banan och tyckte att vi skulle äta middag. Tillslut sa personalen att vi nog skulle gå hem. Det var lite obehagligt. Fast sen höll vi på att falla ihop i skrattkramper. 
 
Haggården var ett hem för funktionshindrade och haggisar kallades de som bodde där. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hade jag kunnat cykla hade jag gärna gjort det men det är får långt tyvärr.

Svar: Har man långt måste man ju ta sig dit på annat sätt, men här tror jag mest att det handlar om dåligt väder och att det är snabbt och smidigt att köra.
Ylva

2020-03-18 @ 19:56:09
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vilka lata lärare! Jag hade nog promenerat om jag haft nära. Förmodligen beroende på att jag varken vågar köra bil eller cykla nuförtiden. Hade det varit på den tiden då jag bodde i Sverige så hade jag nog kört moppe :-D

Anders storasyster köpte ett hus bredvid ett "Haggis" i Skellefteå. När dom tittade på huset så frågade dom mäklaren ifall det var några störningar från det hemmet. "Nej då, inte alls!" sa mäklaren. Precis då ringde det på dörren och utanför stod en kille från hemmet och sa på bred norrländska "Har ni Norran?" (Lokaltidningen i Skellefteå). Haha! Dom köpte huset och blev inte störda. Utom en gång när dottern kom hem och det stod en och gömde sig i deras cykelgarage... ;-)

Svar: Jag är imponerad över att du vågade köra moppe, det gör inte jag. Haha! Jag hade blivit ihjälskrämd om jag hittat en haggis i vårt cykelgarage. Det vore hemskt konstigt eftersom vi har ett litet förråd under utbyggnaden där nog ingen skulle få för sig att gå in. :-)
Ylva

2020-03-19 @ 10:21:39
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Jag såg bilder från Stockholm ( bor ju lite utanför men är väldigt sällan inne i stan ) och det var som en spökstad. Skrämmande. kram

Svar: Ja, det måste bli hemskt konstigt i storstäder där man är van vid att det är folk överallt! Kram!
Ylva

2020-03-19 @ 10:57:47
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Gunilla

Det verkade vara dåligt cykelväder... jag hade nog gjort som lärarna :)

Haggården, har för mig vi sa "haggårdare" :)

Svar: Det är normalväder här... Idag var det sol och jättehärligt att ta ut solstol på balkongen för första gången i år! Ja, Haggårdare sa man också.
Ylva

2020-03-19 @ 13:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0