Tufft för alla

Jag har hört flera gånger på senaste tiden att "alla har det lika tufft". Vadå? Situationen kan snabbt förändras men jag har det inte särskilt tufft. Jag har ett jobb att gå till, även fast det är på en skola utan elever. Jag har en man jag får krama. Jag är frisk, eller aldrig riktigt frisk, men heller aldrig riktigt sjuk. Min rinniga näsa och dess nysningar kommer av allergi. 
 
Jag har en stor burk som det alltid finns godis i. Är det inte förresten ett vuxentecken? Så länge påsarna är oöppnade går det bra att spara dem. 
 
Jag har alltid en hög med böcker att läsa. 
 
Ur dagboken 900322: Det var så fint väder så att jag och Marit gick runt Svedjan. Jag hittade ett kryddmått, fick hicka, såg EPD + att någon putsade fönstrena. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Kan hålla med om att vi har det bra. Men det är väldigt frustrerande att vara en soffpotatis på grund av tvång. Annars är jag gärna en soffpotatis helt frivilligt (dock inte såhär länge i sträck).

Vilken händelserik dag! Men EPD... Vad tusan är det? Eller det kanske är en "vem" det handlar om och inte "vad"?

Svar: Jag vill också välja mitt soffpotätande själv! EPD var regplåten på Marcus familjs bil, epidemi tänkte jag... Det är fortfarande så att jag inte känner igen folks bilar utan minns registreringsnumren, eller i alla fall bokstäverna och vinkar till de bilar med plåtar jag kan. Jag förstår inte hur folk kan se in i bilar förresten, det gör inte jag, så det är ingen idé att vinka till mig...
Ylva

2020-03-23 @ 10:43:36
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Håller med dig, alla har inte lika tufft. Dom som blivit sjuka och dom som förlorat en anhörig har det mycket värre än andra. Dom som förlorat sitt jobb har det också tufft. Jag är glad så länge jag och mina anhöriga får vara friska. Det andra kan man leva med. kram

Svar: Så är det ju. Jag bor i en industristad och hoppas att företagen överlever. Nu är vi ju i den ovanliga situationen att hela världen krisar och vi måste ju repa oss på något sätt även om det kommer att ta tid. Kram!
Ylva

2020-03-23 @ 12:55:46
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Gunilla

Jag tillhör iaf förnärvarande inte någon det är synd om.

Jag kan sköta mitt jobb hemifrån, det känns bra att vårat företag prioriterar kunder som läkemedelsbranschen och även matbrancshen

Men, jag tänker på alla som riskerar att förlora sina jobb om detta kommer pågå länge.

Många branscher drabbas hårt. Satt just och tänkte på att jag skall nog handla lite hämtmat lite då och då, även om jag inte är någon uteätare direkt annars så kan man bidra med något.

Svar: Bra att du kan jobba hemifrån och att ni gör nytta. Visst är det skrämmande med alla som riskerar att förlora jobbet! Jag undrar hur det här kommer att slå mot våra småstäder.
Ylva

2020-03-23 @ 15:30:40
Postat av: Znogge

Då går det ingen större nöd på dig heller får man väl säga. Ibland är det väldigt tryggt att vara kommunalt anställd!

Svar: Ingen nöd på mig än så länge. Ja, jag tycker att det är skönt att vara kommunal.
Ylva

2020-03-23 @ 17:28:22
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Emma Engström

Visst är det vissa som kanske har det tuffare än andra, men det blir vad man gör det till! Tycker det är fint att du uppmärksammar och ser allt det bra du har! Kram <3

Svar: En del har det verkligen tufft, men det är klart att det hjälper om man kan se något positivt. En fin sak jag ser nu är att det är många som vill hjälpa andra. Kram!
Ylva

2020-03-23 @ 19:40:12
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Ama de casa

Jamen då var det ju både vem och vad som gällde :-)
Jag gör också så - bildar ord av regskyltar. Är nog lite av en ordfetischist ;-)

Svar: Ordfetischist är en bra diagnos! :-) Vi har XBC och jag tänker exhibitionist för det blir ju liksom inget vettigt ord av konsonanter. :-)
Ylva

2020-03-24 @ 10:33:45
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0