Coop och Märtas glasseri

Idag gick jag på nya Coop som öppnade i fredags. 
 
Idag var det inte alls så mycket folk. 
 
Det är rymligt och prydligare i hyllorna än på gamla Netto, men nästan bara mat och inte en massa konstiga saker som var det roliga med Netto. 
 
Märtas glasseri öppnade för säsongen och jag valde att stå i denna långa kö i fyrtio minuter! Jag hade inte så mycket annat att stå i idag. 
 
Jag köpte bägare för att jag inte är så förtjust i våffla, men det var gulligt att jag fick en liten strut till unicornglassen. Jag valde även smakerna kola/havssalt och caramel/kaffe. Fast jag fick provsmaka först upptäckte jag sedan att den smakade för mycket kaffe, men annars var det jättegott! 
 
Det var nog många som firade mors dag här. Dagen till ära har jag hittat en fin sång med Frida Andersson; Alla mammors barn. Det är bra när hon sjunger på engelska, men fantastiskt fint med finlandssvenska, tycker jag. Se texten här: https://www.musixmatch.com/lyrics/Frida-Andersson/Alla-mammors-barn
 
Ur dagboken 900531: Friluftsdag med paddling. Inte dumt alls. Det var varmt och nästan vindstilla. Vi hade bara lite motvind på hemvägen. 

Kommentarer
Postat av: Emma Engstöm

Haha vilken charmig glass med struten! Tycker det är så mycket roligare att handla om det är fint och inte roligt i hyllorna :D Hoppas du haft en fin kväll! <3

Svar: Haha, jag förstår vad du menar. På loppis blir jag ofta trött för att allt ligger huller om buller... :-)
Ylva

2020-05-31 @ 22:03:10
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Gunilla

Jag handlar bara på Coop om det inte finns någon annan affär, tycker den är lite tråkig.. vår lades ju ner för ett år sedan, inget jag grät över för min del

Svar: Samma här, när jag bodde i Stöllet fanns det inget att välja på. Domus i Hedemora var kul när jag var liten, med tre våningar och leksaker längst ned. :-)
Ylva

2020-06-01 @ 13:13:51
Postat av: Ama de casa

Dom där konstiga prylarna har dom både på Aldi och Lidl där. Man kan verkligen hitta massor med grejer som man inte hade en aning om att man behövde :-)

Mmm... Glass.

Motvinden är bäst att ha på utvägen... När det gick alltför bra att åka långfärdsskridskor på Norrviken i Sollentuna, då brukade det sluta med att Anders fick bogsera mig hem med hjälp av halsduken. (Jag höll halsduken i handen, så det var ingen fara för livet ;-) )

Svar: Ja, på Lidl brukar jag också hitta de mest mystiska saker! :-) Det är förrädiskt att ha medvind när man börjar; när jag cyklar eller åker inlines blir det jobbigt om man måste vända för att komma hem igen i motvind. Men smart att tolka med halsduk! :-)
Ylva

2020-06-02 @ 10:43:52
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0