Mera choklad

Jag är med i en tävling som Ica har med kexchoklad nu. 
 
Det vore fantastiskt att vinna denna fina lådcykel! 
 
Jag har redan en kexchokladryggsäck som är underbart ful och kul. Inte för att kexchoklad är min favorit och jag tycker absolut inte att det passar att ha med sig som matsäck som de ofta gör reklam för, för det är omöjligt att inte smula och kladda, men den går ju ned. 
 
Nu har jag förresten provat nya Marabou äppelpaj. Jag tyckte att den var god, men den smakar inte direkt äppelpaj, jag trodde att det skulle vara mer som havrepajbitar i. 
 
Ur dagboken 900516: På hemkunskapen gjorde vi crepes. Det var ganska gott fast de blev mosade. Jag rapade med stängd mun men det hördes ändå. Hillis var såklart tvungen att skrika att jag rapade, pinsamheter. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Jag älskar kexchoklad! Men visst är dom lömska med att smula... Jag råkade sitta på en större bit en gång när vi var på en dagstur till Åland. Hade svarta jeans och inget ombyte. Såg ut som jag skitit ned mig :-D

Marabou Crisp skulle jag vilja testa! Kollade igår (möjligen i förrgår, dagarna flyter ihop) och det krispigaste jag hittade var Noblesse, så då slog jag till på det :-)

Rapa med stängd mun är en underskattad konstart :-D

Svar: Haha! Jag snodde en bit Toblerone en gång från pappas heliga gömma som aldrig får ta slut, satte mig i vår vita soffa och misslyckades... Men det var väl himla dumt att ha en vit soffa när vi var små? :-) Noblesse är jättegott! Jag fattar inte hur det kunde låta högt när jag rapade med stängd mun. :-)
Ylva

2020-05-17 @ 09:42:06
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Znogge

Kexchoklad är verkligen ingen favorit hos mig. Torrt och tråkigt är mitt omdöme. Jag har också testat det Marabous nya och det blev låga betyg. Jag hade också förväntat mig sådana bitar men i stället så påminner äpplena obehagligt mycket om russin i konsistensen.

Svar: Jag tycker att kexchoklad är gott, men det kan bli lite torrt. Jag är mer för kola och kladd... Jag gillar i och för sig russin i choklad, men visst var det en lite skum konsistens.
Ylva

2020-05-17 @ 11:27:24
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Mer choklad, jag blir tokig av längtan efter Marabou choklad.
Äppelpajchokladen verkar spännande, skull också vilja smaka den.
Trevlig söndag!

Svar: Haha! Förlåt att jag gör dig tokig! ;-) Visst är Marabou något man kan sakna. Äppelpaj var okej, men smakar liksom inte så mycket äppelpaj. Ha en fin vecka!
Ylva

2020-05-17 @ 11:35:20
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Lisa

Hoppas du vinner cykeln :)
Jag gillar kexchoklad, men vanlig choklad är såklart godast. MIn favorit är klassiska schweizernöten :)

Kram

Svar: Tack! Alltså, kexchoklad är okej, men det finns mycket annan choklad som är godare. Mmm, schweizernöt, den är god! :-) Kram!
Ylva

2020-05-17 @ 11:48:15
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Malin

Jag äääälskar kexchoklad... Och är helt tokig i marabou ^^

Svar: Marabou är jättegott! Det är ju något man saknar när man är utomlands. :-)
Ylva

2020-05-17 @ 13:11:36
URL: http://maolions.blogg.se
Postat av: Gunilla

Håller tummarna att du vinner, kul cykel :)

Äppelpajsmak... det låter lite konstigt, tror jag hellre äter choklad för sig och paj för sig :)

Svar: Tack! Ja, det kanske låter lite konstigt, men jag tänkte att det borde vara godare än det är.
Ylva

2020-05-17 @ 14:11:44
Postat av: Emma Engström

Håller tummarna för dig nu, häftigt haha! :D Vet inte om jag skulle gilla smaken med äppelpaj, känns lite konstigt men den kanske är svårslagen om man väl testar! <3

Svar: Tack! De borde ha kunnat göra äppelpajchokladen mycket godare, den var inget särskilt tyckte jag, men du får prova själv. :-)
Ylva

2020-05-17 @ 19:27:12
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0