Mors afton

För en gångs skull ville jag inte åka hem från stugan. Jag stannar gärna här när det är fint väder. 
 
Fåren och jag har haft en riktig slappardag! Jag gick ned till bryggan och blev kvar där i tre timmar, där jag läste en bok och lyssnade på musik, bland annat Mauro Scoccos nya. Maken kom och frågade om jag skulle med hem, men nej, han åkte in till stan ensam för att måla några brädor. 
 
Sedan plockade vi fram hängmattan, som har en ställning så att man kan flytta runt den beroende på om man vill ha sol eller skugga. 
 
Vi bjöd ut svärmor till stugan för att fira mors afton. Hon hade redan ätit så det blev te och kaka och en syrenbukett. 
 
Ur dagboken 900530: Bakom mig i aulan satt Kera och Lejonclou och sjöng Yrla, Yrla, virvelflicka, du kom till mig på stranden och jag kysste dig på handen...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Mysigt det ser ut:)
Älskar fåren, dom ser så coola ut :)
Visste inte att Mauro Scocco hade en ny låt, den måste jag kolla in. Alltid gillat honom :)

Kram

Svar: Fåren är söta när de klättrar upp på stenen. Ibland leker de herren på täppan och puttar ned varandra. :-) Mauro är min tonårsidol och jag älskar fortfarande hans röst! Kram!
Ylva

2020-05-31 @ 09:45:09
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Såg skönt ut där i hängmattan :-) Vi hade en i Sollentuna som jag hade sytt själv av markisväv. Fast den hängde mellan två stora björkar så det var mestadels skugga som gällde :-)

Varför sjöng dom fel på ditt namn? ;-)

Svar: Jag älskar hängmattor mellan träd, men det är inte många som har träd med passande avstånd. När jag var liten hängde jag mycket i hängmattan mellan två tallar hos mormor och morfar. Ja, varför sjöng de fel? :-)
Ylva

2020-05-31 @ 11:00:49
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0