Fint i Borås

Idag kom det strängare restriktioner i Kronobergs län där vi bor och jag fick en konsert ikväll och en massage imorgon inställda. Det är bra när arrangörerna ställer in för då behöver jag inte betala och jag blev lättad när min massör messade, för jag hade funderat på att avboka men det var för sent för att slippa bli debiterad. Konserten var jag ärligt talat lite osäker på, en och en halv timme vevlira och blockflöjt utan sång, men jag var desperat efter kultur när jag bokade...
 
Det är mycket som är fint i Borås, så här kommer lite fler bilder därifrån. 
 
Det ligger en vilande man utanför högskolan.
 
Det här är också ett konstverk nära högskolan. Man får gå in i den men inte klättra, så jag har bara suttit lite inuti. 
 
Jag fick visa min kompis Ramnasjön (fast han fick lotsa oss dit för jag hittade inte längre). Konstigt nog har han inte varit där innan, fast den ligger ganska centralt och han är fågelintresserad. När vi bodde där pausade han det intresset, men jag var där och tittade på mandarinänder. Nu fanns det mest kanadagäss och gräsänder där. 
 
Ett otroligt rött träd, vad härligt! 
 
Ur dagboken 901105: -Vad håller jag på med? -Ja, vad håller du på med? Samtal med expedit på Gulins när jag plockar upp tia efter tia i jakt på en hundralapp. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Just massage hade jag definitivt ställt in. Sedan tyckte jag inte att konserten lät så wow den heller men är man svältfödd så är man ;-)

Svar: Helkroppsmassage känns inte försvarbart när man ska undvika att ha nära kontakt med någon utanför hemmet. Konserter får jag nog vänta på.
Ylva

2020-11-05 @ 21:43:02
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Tur att det ändå var "rätt" grejer som ställdes in. Skulpturerna i Borås var verkligen häftiga och det röda trädet föll mig också i smaken :-)

Antar att papperstiorna fortfarande existerade då, annars undrar även jag vad du höll på med ;-)

Svar: Ja, just de grejorna kan jag klara mig utan. De flesta konstverken i Borås har kommit dit efter vår tid, kul att de satsar på konst och röda träd! :-) Nu använder man ju knappt kontanter längre och jag känner inte igen de "nya" mynten så jag står och gräver som när jag är utomlands. :-)
Ylva

2020-11-06 @ 10:13:34
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Hilma

Vad tråkigt att konserten och massagen blev inställda :/ Hoppas att du får en jättebra helg ändå. Kram!

Svar: Ja, nu blir ju hela november inställd... Man får försöka hitta på något annat att göra. Ha en bra helg du med! Kram!
Ylva

2020-11-06 @ 10:22:06
URL: http://www.nouw.com/hilma
Postat av: Lena i Wales och Spanien

En till stad som ligger nära mitt hjärta.
Trevlig helg!

Svar: Aha, du har koppling till Borås också! Jag hade väldigt kul där som student -97-98. Ha det bra!
Ylva

2020-11-07 @ 13:04:08
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0