Google maps

I helgen har jag roat mig med googlemapspromenader; jag har gått runt och fotat och lagt ut bilder på Google maps. Inne i stan är det företag i nästan varje hus och jag tog drygt 150 foton! 
 
Det var dramatiska moln över Garvaren/Willys/Högskolecentrum!
 
Den här bilden har jag inte lagt upp än, för jag vet inte om platsen heter något, men det är en fin stig mellan buskarna. 
 
Ur dagboken 901025: Hurra, vi hade ingen matte idag utan knallade iväg till Vasakyrkan och lyssnade på en iransk flykting. Det var intressant. Synd bara att det satt en massa rasistiska fordonsmenon bakom oss. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Oj! Det var väldigt idogt fotograferat!

Rasisterna borde dom ha skickat tillbaks till matten! Eller vad dom nu hade på schemat den dagen...

Svar: Ja, ibland blir det väldigt mycket fotande! Dock inte idag för det regnade fult. Ja, synd att de som behöver det mest inte är mottagliga för intressanta föreläsare från olika länder.
Ylva

2020-10-26 @ 10:10:52
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Martin

Almrots parkering heter egentligen Oxtorget. Almrots kiosk låg tidigare vid infarten från Drottninggatan, men var kanske riven när ni flyttade till Ljungby. Livet kring kiosken inspirerade till musikalen AlmRock Story. Såg den aldrig själv när den gick på Grand, men har sett den nyss på Youtube.

Svar: Maken är härifrån och säger fortfarande Almrots, men nu ligger det en kiosk där som heter Qing. Jag lade in bilden som Oxtorget på Google maps. Har sett den nya versionen av Almrock som gjordes 24 år efter den första.
Ylva

2020-10-26 @ 23:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0