Ett halvår med corona

Idag har jag inte varit längre bort än till brevlådan och hämtat in tidningen. Jag försöker vårda mig själv så att jag blir frisk någon gång! Det är en månad sedan jag först blev sjuk och sedan har jag varit dålig av och till och det är otroligt segt! Svaret på testet visar att jag inte har några antikroppar, så jag är inte allvarligt sjuk, men det är ju för fånigt att knappt höra något och ha ont i halsen flera dagar i streck.
 
Idag är det ett halvår sedan vi fick det första konstaterade fallet av corona här i Kronobergs län och det är trettio år sedan älmhultsbandet The Creeps var stora. Jag gillade aldrig dem riktigt då, mest för att de hade så fula tajts i videon till Ooh I like it, men nu tycker jag att den är bra. 
 
Ur dagboken 900910: Jag var hemma från skolan idag. Jag ringde till Berka. -Hej det är Ylva. -Ylva? -Ja. -Är du sjuk?
 
Jag var hemma från skolan för trettio år sedan också och eftersom jag var den enda Ylva på hela skolan + gammal granne till klassföreståndaren tyckte jag att jag kunde presentera mig så. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Då vet du vad du inte har i alla fall men det är segt att gå och dra på baciller. Krya på!

Svar: Tack! Jag kanske får gå till vårdcentralen igen med öronen och hoppas att de kan göra något.
Ylva

2020-09-10 @ 21:14:57
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

Usch, vilken seg virus! Men skönt att det inte var Corona i alla fall. Krya på dig!

Svar: Ja, det är jättetråkigt! Jag ville att det skulle vara corona och att jag inte skulle bli ännu sjukare av det. Tack!
Ylva

Postat av: Ama de casa

Men så långdraget och dumt, och inga antikroppar heller... Fortsätt krya på!

Jag var den enda Johanne-n på skolan också, och en av mina bästisar som hette Ylva var också ensam med det namnet :-)

Svar: Nu har jag bara lite ont i halsen men liksom lock för båda öronen fortfarande. Åh, har du haft en Ylvakompis! Jag vet ingen annan Johanne än hon som hade en lanthandel i Öhr dit jag brukar åka för att det finns ett trevligt fik. Fiket finns kvar men inte lanthandeln och Johanne.
Ylva

2020-09-11 @ 09:16:55
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag funderar.. att inte ha antikroppar.. är det detsamma som att man inte skulle kunna ha en pågående corona ?

Jag trodde man testade sig om man hade corona, sen att man testade sig när man är frisk om man bildat antikroppar. Det är en djungel det där. Hoppas du snart blir piggare och får höra ordentligt ! Krya på !

Svar: Ja, så är det. Man ska helst ha varit symptomfri i två veckor för att ha hunnit bilda antikroppar men jag tog det testet för jag tänkte att jag kanske har haft det. Tack, nu mår jag ganska bra.
Ylva

2020-09-11 @ 14:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0