Om utskrifter

Jag hatar när de ändrar saker som fungerar på datorer! Nu har jag nog slaktat min kvot för utskrifter på skrivaren på skolbiblioteket för den här terminen, för jag skrev ut räkningar på försenade böcker och det har jag inte gjort sedan i mars... Det blev dessutom ett väldigt kopierande för vi sparar två kopior.
 
När jag skulle skriva ut matsedeln gjorde jag som vanligt och valde "extra stor". Jag undrar hur "liten" blir...
 
Ur dagboken 900909: Åsa kom hit. Vi ringde Magnus. Jag snackade med honom i en halvtimme tror jag. Sen var mitt vänstra öra näsan lila. 
 
Oklart vad som hände här. Jag brukar hålla luren i högerhanden, undrar om jag var överhettad av glädje. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha jag det kan man undra. Man behöver nog förstoringsglas till den :)

Kram

Svar: Ja, det var länge sedan jag såg ett förstoringsglas, förutom symbolen på datorn. Jag minns att farfar hade ett till sin frimärkssamling. Kram!
Ylva

2020-09-05 @ 14:50:13
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Znogge

Det papperslösa samhället är inte så papperslöst ;-) Förstoringsglas hade krävts!

Svar: Nej, jag är själv en av dem som gärna skriver ut saker hellre än att läsa flera sidor på nätet... Ja, jag får säga åt eleverna att ta med förstoringsglas, om de vet vad det är.
Ylva

2020-09-06 @ 10:39:06
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Vilket kopierande. Undrar om det ska var nödvändigt. Jag trodde man använde mindre och mindre papper nuförtiden, men där hade jag naturligtvis fel.
Hoppas du har en skön och ledig söndag!

Svar: Troligen inte nödvändigt, men jag var beredd på att det skulle komma många räkningar nu eftersom jag normalt sett brukar skriva ut dem en gång i veckan och inte en gång i halvåret. Ha en bra vecka!
Ylva

2020-09-06 @ 10:53:36
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Skämtar du? Jag tycker det är bra att dom utvecklar saker och ting... GAAAHHH!!! Jag håller på att bli galen på nya WP - funderar faktiskt starkt på att sluta blogga...

Haha! Magnus verkar ta mer och mer plats, men det har du ju förvarnat om :-D

Svar: Nu finns det tre olika sätt (minst) för mig att logga in på mejlen på skolan och då händer det olika saker... Ibland hittar jag inte mejladresser till exempel. :-( Nej, inte ska du sluta blogga! Ja, nu handlar dagboken om Magnus. :-)
Ylva

2020-09-06 @ 19:00:37
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0