Brinnande himmel

Det var en otroligt vacker himmel igår kväll!
 
Det blir aldrig lika bra på bild, men ni får tro mig. 
 
Det var häftiga moln med regn eller snö i. 
 
Ur dagboken 910424 (eftersom jag inte skrev  igår.): När jag kom hem hittade jag en film som Lasse nog vill undanhålla för mig. Han var i Säter och spelade beach så jag ringde hit Åsa och visade henne korten. Kort i duschen på våra herrar! Inte så lite närgångna heller! Vi blev helt generade och satt och skrattade hysteriskt. 
 
(Jag och Åsa var med i damlaget i volleyboll och min bror i herrlaget. Här hade alltså Lasse tagit med sig en kamera in i duschrummet med herrlaget!) 
 
Ur dagboken 910425: Hade äntligen det fruktade fekprovet. Det var tre sidor och inte så svårt som jag trott men direkt bra gick det väl inte. Jag räknade ut att ett företag hade 0% personalomsättning. 
 
(Jag gick humanistisk men läste tillsammans med ekonomer och samhäll första året och då hade vi företagsekonomi som jag inte fattade någonting av...)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Det är lite trist att många fantastiska vyer inte alls framgår lika bra på kort. Men himlen ser väldigt vacker ut ändå.

WOW!!! Det var nog inte meningen att ni skulle se dom bilderna tror jag... :-D

Företagsekonomi låter inte särskilt humanistiskt, men kan väl vara nyttigt ändå. Duktigt uträknat av dig :-D

Svar: Det var inte meningen att någon utanför herrlaget skulle se de bilderna och jag undrar var jag hittade dem... Här verkar det som att en nyfiken lillasyster rotat på brorsans rum. :-)Fek är säkert nyttigt om man fattar... Maken har tagit fem poäng i fek på högskola för att kunna käfta emot en chef en gång och det hade han nytta av. :-)
Ylva

2021-04-26 @ 10:18:29
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0