Lash lift

Idag har jag färgat och böjt ögonfransarna på en salong. 
 
Jag var så trött på mina bleka fransar och tänkte att det kunde vara kul att testa lash lift. 
 
Jag hade tänkt färga brynen själv men hon gjorde det av bara farten. De blev lite väl brutala, men färgen på huden försvinner på ett par dagar. Fransarna tycker jag blev jättefina! 
 
Jag och väninnan gick på plankonsdag på Poco Locos, då får man en planka med kyckling, fläsk eller något vegetariskt och ett glas vin/öl eller alkoholfritt för 159 kronor. Gott! 
 
Ur dagboken 910421: Åkte från mormor och morfar. Tittade på mammas idylliska barndomskvarter. 
 
(Mamma bodde i Åby utanför Norrköping när hon var liten och det är fint med en liten å där.) 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så bra det blev och så smidigt med lite färg på fransarna.
Prisvärt och gott förmodar jag :D

Svar: Tack, jag är nöjd med fransarna, för när jag färgar själv blir det inte alls jämnt och fint och huden under blir också svart... Ja, det var gott och billigt!
Ylva

2021-04-21 @ 21:43:16
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Blev ju himla bra med fransarna! Jag minns när jag gick på högstadiet och ett par tjejer pratade om att permanenta ögonfransarna. Jag gapade stort och trodde att dom skulle göra dom pudelkrulliga. Haha! Det var såklart färgning det handlade om :-D
Plankan såg väldigt god ut (eller snarare det som låg på plankan), men jösses vad mycket mat! Där skulle det garanterat ha blivit en doggybag för mig :-)

Åby är verkligen en liten småstadsidyll :-)

Svar: Nej men permanentning är precis det, man rullar upp fransarna på pyttesmå spolar och lockar dem, men de är ju inte längre än att det blir en halvcirkel. :-) Min pappa blev nyligen klippt och fick ögonbrynen ansade. Det blev ett slags rekord då ett ögonbrynsstrå var åtta cm långt! Det hade han kunnat permanenta. :-) Jaha, jag tyckte att det var lagom mycket mat. Tack för idé till dagens inlägg! ;-) Åby och Linden, som området heter, är gulligt.
Ylva

2021-04-22 @ 09:23:16
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: tess

Vad härligt att bli lite ompysslad på salong sådär! Något som jag aldrig själv unnat mig, haha!

Kram

Svar: Ja, det var lyxigt och tjejen var duktig och trevlig! Det unnar jag mig nu när jag har pengar eftersom det inte går att resa.
Ylva

2021-04-22 @ 09:46:58
URL: http://healthfultess.blogg.se
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Det blev jättefint! Kanske borde jag testa detta någon gång.
Maten ser mycket god ut och till ett bra pris dessutom.
Trevlig torsdag!

Svar: Jag tyckte att det var kul att få fransarna böjda och färgade, för jag kan inte använda franstång. Jag provade en gång och höll på att klämma sönder halva ögonlocket... Ja, mycket gott och billigt! Trevlig helg!
Ylva

2021-04-22 @ 09:55:25
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Ami

Fransarna blev jättebra! Och maten såg supergod ut.

Svar: Fransarna är fina och ändå var hon inte helt nöjd utan hade tänkt att de skulle bli ännu mer böjda. Ja, maten var god!
Ylva

Postat av: Ama de casa

WOW! 8 centimeter långt? Världsrekord, eller?

Haha! Jag trodde man bara hade på färg på fransarna för att slippa använda mascara. Fast på 70-talet var det kanske det man gjorde? Jag såg aldrig att fransarna blev böjda, tror jag. Å andra sidan var det många som använde en sån där "fransböjare" när mascaran var på plats.

Svar: Ja, frisören hade i all fall aldrig sett något liknande! :-) Jag fick både färg och form på ögonfransarna och ja, man färgar dem ju för att inte behöva använda mascara.
Ylva

2021-04-23 @ 09:55:35
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0