Nyrenoverat McDonalds

Är det bara vårt McDonalds som är renoverat eller har andra också genomgått en stor förändring?
 
Sedan sist jag var där har de stängt en av ingångarna, så nu finns det bara en vilket känns opraktiskt i coronatider. Jag tycker ju inte om förändringar, så jag gillar inte riktigt detta. 
 
Där inne är det glest mellan borden. 
 
De har satt upp flera beställningsautomater.
 
Och har bara en liten kassa eftersom de vill att man ska beställa i automat. Nu undrar ni kanske om jag åt glass. Ja, visst! Se här om ni vill: https://www.facebook.com/yfronten
 
Ur dagboken 910427: Vid åtta kom Tobis och Henrik von der Lancken med Tobis epa och hämtade oss. Jag, Marit, Emma och Åsa åkte på flaket. De andra åkte med bil. Det var kul att åka epa. 
 
(Jag kände inte Henrik som fick behålla hela sitt långa namn, fast Tobias blev Tobis. Det låter helt galet att åka till en fest på ett epaflak, men så kunde man göra ute på landet.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag har inte ätit där på evigheter så jag har faktiskt ingen aning. Här finns Burger King i lilla grannhålan men där har jag inte heller varit...

Svar: Nej, egentligen ska man ju undvika att äta ute nu, men jag sitter ofta utomhus.
Ylva

2021-04-27 @ 21:08:34
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ami

Det var jättelängesen jag var där och åt.

Svar: Jag går dit och äter glass ibland. :-) Här ligger McDonalds, Max och Sibylla på samma ställe vid E4:an och Burger King inne i stan så det blir oftast Burger King.
Ylva

Postat av: Ama de casa

Det var år och dar sen jag var på Donken och jag tror aldrig jag har besökt ett sånt ställe här, föredrar Burger King. I USA har vi ofta ätit frukost på McDonalds, dom har väldigt goda frukostgrejer och jag tror minsann att dom är väldigt nyttiga också ;-)
Så du åt glass? Oooo vad förvånad jag blev... :-D

På landet kunde man verkligen göra lite som man ville. Fast man kunde bli straffad också. När vi tjuvkörde bil på stugvägarna och en granne som var polis kom på oss, då fick vi som bestraffning att hugga ved till bastun :-D

Svar: När jag växte upp fanns bara Lappens gatukök och jag gick aldrig ut och åt, för jag fick ju mat hemma, men glass hände det ju att jag köpte där. :-) Jag äter bara hemgjorda hamburgare och det blir chicken nuggets när jag äter på burgarställen. McDonalds har godast nuggets och ibland bäst glass, Burger King har bra rabatter och ligger farligt nära där vi bor, Max har godast milkshake, Sibylla har god varmkorv.
Bra straff! När vi köpte stugan hade Gris-Karlsson sina kor i vår ladugård. Han var en pensionerad ökänd trafikpolis som bötfällde sin egen dotter en gång när hon hade en trasig lampa på bilen. Sedan körde han själv traktor utan lyse på kvällarna och satt och höll i en ficklampa!...
Ylva

2021-04-28 @ 09:21:26
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: lisa

Det var länge sedan jag åt på McDonalds men jag tror dom brukar göra om överallt ungefär samtidigt :)

Kram

Svar: Jag får kolla in någon annan McDonalds när jag får åka härifrån. :-) Det blir ofta där man stannar om vi åker bil långt. Kram!
Ylva

2021-04-28 @ 10:14:51
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Så längesedan jag besökte en McDonalds, men minns att de hade någon konstig maskin för beställning, men även manuellt, vilket jag naturligtvis valde.
Över huvud taget längesedan jag besökte en pub eller restaurang. Allt har ju varit stäng här i lockdown.
Ha det bra!

Svar: Jag har börjat använda maskinerna, men det är omständligt när man trycker fel och måste börja om... Hoppas att ni snart kan få igång publivet (även om ni inte utnyttjar det så ofta) i Wales. Det är tufft för restauranger och pubar här också och de måste stänga kl.20. Ha det fint!
Ylva

2021-04-28 @ 13:53:45
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0